25 september 2010 - Soffhäng

Dagen har jag och Julia för det mesta spenderat i soffan. Det har regnat från och till så jag vågade inte ta några längre promenader, men vi smet ut i ett uppehåll för att köpa godis till mig. Annars har vi suttit inne. Jag har vikt och lagt in kläder i byrån samt hängt upp nästan allt som var fuktigt sen gårdagens tvätt. Har en påse kvar som ska upp efter att den första omgången torkat. Om det hinns med ikväll får vi se!

Nu har Js syster hämtat utpappret så på måndag skickar vi pengarna så hon kan skicka det. Om allt går som det ska kommer vi då ha pappret på onsdag och lämnar då in det antingen samma dag eller tidigt på torsdagmorgon, beroende på när under dagen vi får det. Sen är det bara att hålla tummar och tår och hoppas på det bästa. Vilket jag aldrig gör! Jag har slutat hoppas, eftersom jag hatar att bli besviken. Bättre att förvänta sig det värsta, för då kan man bara bli glatt överraskad, och det är skönare. Hatar att bli besviken!

Nu sover Julia för natten. Jag tror inte att jag kommer sitta uppe så mycket längre, är rätt trött. Dock har jag börjat få svårt att sova när inte J är hemma, så jag kommer väl ligga och vrida och vända mig i sängen om jag lägger mig för tidigt. Bättre att sitta uppe tills ögonen går i kors, så jag med all säkerhet somnar när jag lägger huvudet på kudden! Det lär ju inte ta så lång tid innan jag uppnår det i alla fall!




Humlan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0