23 september 2010 - Lång dag!

Madde kom hit redan igår kväll. Vi skulle prata om allt som hänt i bådas liv sen vi sågs sist, på min födelsedag i maj, och båda våras liv har varit rätt så händelserika sen dess! Vi bestämde att hon likaväl kunde sova över här eftersom Issa ändå skulle hämta upp mig på morgonen. Vi tittade på TV och kom till sängs vid elva. J offrade sin plats i sängen, så Madde och jag sov där och han själv tog plats på soffan. Julia vaknade fem i sex, och väckarklockan ringde sex, och vi var uppe rätt snart. Julia åt sin frukostvälling i sängen medan jag plockade fram kläder till oss och Madde sminkade sig lite. Issa var här vid tjugo i sju, och vi satt strax därefter i bilen påväg!
Vi spenderade ett bra antal timmar inne i varuhuset. Jag var klar inom trettio minuter, eftersom jag bara skulle ha kläder till Julia. Efter det tog jag jobb som vagnpassare medan Madde sprang runt och letade rätt på allt som stod på hennes lista. Julia var precis lika duktig som sist vi var där och satt i vagnen under hela tiden utan ett klagognäll. Hon var fullt upptagen med att charma byxorna av alla som hon såg, och jag måste säga att hon lyckades. Fick oräkneliga leenden från alla, gamla som unga.
 När vi var klara, runt två, var allas fötter möra, och det blev mycket gäspningar. Vi stannade till och åt lite på donken i varberg och jag var hemma i lägenheten vid fem! Trots att dagen var jättetrevlig så var det skönt att komma hem igen och få slappna av en stund. Jag bestämde mig dock för att diska upp det som stod på bänken och sen gå till Nära och inhandla lite till mig och J att äta när han kommer hem från Capoeiran. Men sedan var det soffan som gällde! Nu har Julia somnat och jag har vikt alla hennes nya kläder och funderar på var jag ska förvara dem. Vi har lite kaos bland kläderna här hemma då byrålådorna gått sönder. Tror att dagen skall ägnas till att sortera och rensa garderoberna och skapa nya utrymmen till Julias (och mina) kläder. Kan inte ha det som det är nu!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0