20 september 2010 - Idag

Det blev lite sovmorgon imorse. I alla fall för mig som inte vaknade förrän halv åtta. Jag vet inte om Julia varit vaken länge innan dess och försökt väcka mig utan resultat. Tror jag sov rätt så hårt! Somnade rätt fort också. Det märkte jag när jag vaknade och fortfarande hade på mig Hoodtröjan jag hade haft under gårkvällen. Tog inte av mig den direkt när jag gick och la mig eftersom jag var så frusen. Håret var fortfarande fuktigt efter duschen några timmar innan så det gick kalla kårar längs ryggen på mig. Konstigt bara att jag inte tyckte det var för varmt under natten! Jag måste vara väldigt kallblodig. Som en orm!

Julia fick bara välling till frukost idag. Vi tar gröten till lunch och sen får hon middag med oss till eftermiddagen istället. Hon har fått det i två dagar nu och det har fungerat alldeles utmärkt. Ska dock snart börja ge henne riktigt mat två ggr om dagen, men det får bli efter nästa storhandling, för nu har vi så lite mat hemma att det är svprt att komma på en måltid om dagen. Jag och J har ju inget emot att äta samma saker flera dagar i rad, men jag vill att Julia ska få varierad kost och smaka på mycket. Det gynnar ju oss också eftersom vi äter samma som hon. Eftersom vi lagar "bra" mat till henne så får ju vi i oss mycket nyttigt också.

Idag är det alltså den tjugonde, vilket innebär att barnbidraget har kommit. Det mesta ska jag dock spara till på torsdag då det blir en liten dagsrutt till Ullared med vänner bl.a Madde och hennes syster. Ser fram emot det massor och ska bli skönt att få komma iväg ett tag. Julia ska självklart med. Det blir hennes andra gång där (nästan tredje, men första gången låg hon i magen), vilket inte är så många fler gånger än vad jag varit där. Har räknat ut att detta blir min femte eller sjätte gång, och tre av dem sen i julas. Tack vare Tessie blir det ju oftare nu. Ska dit till jul också! Det som står på listan är enbart Julia - KLÄDER! Ska köpa varma höst och vinterkläder till henne. Och strumpor, gärna med "sugproppar" undertill så hon inte halkar nu när hon försöker lära sig att stå själv!




Flickan min!


Kommentarer
Postat av: Hanna

Skall vi ses någon dag? =)

2010-09-20 @ 10:44:29
URL: http://wordsbyme.se
Postat av: Mia själv

Jaa klart vi ska! När hinner du?

2010-09-20 @ 14:02:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0