20 september 2010 - Härligheter

Vi har en härlig dag här idag. Julia är supermysig och på lekhumör gånger tusen! I ena stunden sitter hon och lutar sig mot mitt bröst (mjukt där :p) och pillar mig antingen i håret eller i handflatan. Sedan börjar hon plötsligt röra på sig och då är det dags att börja leka. Särskilt när MTV står på och musiken flödar. Då dansar och fjantar vi runt oss på golvet, och Julia älskar det!
Jag har kommit fram till det under dagen att jag ska göra det jag kan. Jag kan inte trolla fram massa pengar just nu så att jag kan köpa massa saker till Julia. Hon har det hon behöver och man behöver egentligen inte ha saker i överflöd. Jag har aldrig haft det, men jag överlevde ändå. Jag vill ju faktiskt inte skämma bort henne heller. Just nu är det hon behöver det jag faktiskt kan ge henne, uppmärksamhet och stimulans. Jag kan hjälpa henne att lära sig saker och visa hur allt fungerar här hemma. Än så länge bryr hon sig inte om leksakerna hon har. En gammal petflaska är precis lika spännande som något man kan köpa på BR för hundratals kronor.


Min pappa har en väldigt bra filosofi han brukar köra med när jag ringer till honom och har ångest över något.

- "Kan du göra något åt det just nu?" brukar han fråga, och fortsättningen blir olika beroende på vad jag svarar.

Ja: Gör det då!

Nej: Då finns det ingen anledning att oroa dig för det heller..!

Nu ska jag fortsätta leka och busa med min lilla skruttedutta. Kanske tar henne i vagnen och går till posten. Har ett paket från faster som ligger och väntar. Vet att det är 2 par jeans i det. Tack vare faster och resterande familj har Julia just nu så mycket kläder att lådorna i byrån gått sönder och kläderna nu svämmar över ner på golvet. Så jag vet egentligen inte varför jag oroar mig. Hon har massa saker och från där vi står nu kan det faktiskt bara bli bättre! 



Älsklingsbusungen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0