16 september 2010 - Nada nao

Idag har det inte hänt mycket alls, men jag har ändå inte haft tid att sätta mig ner och blogga. Men vad ska man blogga om när det inte sker något?
Förutom svängen till KT för att köpa våtservette, så har Julia och jag varit hemma hela dagen. Har ju varit uselt väder, och går ju liksom inte ut ifall det inte är nödvändigt då. Dock så har jag lärt mig att tycka om det "usla" vädret. Regn och ruskt är faktiskt rätt mysigt ändå. Om man får sitta inne och titta på det genom fönstret. Inte lika mysigt om man står mitt i det utan att kunna ta sig under tak!

Julia har somnat och J är på Capoeiraträning som hålls i Borås idag. Jag har pratat med bror i ca. 2 timmar och hann väl ungefär gå igenom allt från då till nu till sen. Härligt att kunna prata om allt med sin brorsa! Jag ska strax gå och lägga mig också! Imon är det fredag och då blir det mys hela dagen! Först dagen på en vecka som J är hemma hela dagen. Jag tycker dock att det bara är bra att han börjat med Capoeiran, han behöver aktivera sig, och vi får lite tid för oss själva. Uppskattar tiden när han är hemma mer när han varit borta lite! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0