8 oktober 2010 - Långfredag

Julia vaknade alldeles för tidigt imorse och bara grät. Vanligtvis brukar hon kunna sitta lugnt och leka i över en timme, men idag funkade ingenting. Det var välling som gällde, och sen satt jag som en halvdöd katt i sängen medan hon kröp runt och drog sin far i håret.
Vid kvart i tio åkte vi hemifrån till GT där Julia skulle få sin vaccination. Äntligen har hon fått den, har varit på gång sen i maj, men vi har fått förhinder varje gång. Men nu är det som sagt gjort, och det blev ett illtjut och sen fick hon komma till mamma och då var det bra igen. Jag låter J hålla i henne eftersom jag själv tycker det är så obehagligt. Jag håller mig framför henne istället och pratar med henne. Tycker det känns bäst så, och det funkar ju väldigt bra. Nu kan hon bli röd och sårig runt området där de satte den, men först om ca en månad, så vi får hålla koll. Men ingen feber och ingen smärta brukar följa, och det känns ju bra.

När det var avklarat åkte vi vidare och lämnade in pappret på Migrationsverket. Kvinnan i receptionen tog en KOPIA! Då hade vi ju kunnat be Js syster att mejla det bara, och sluppit massa att slösa massa energi och pengar! Men nu är det klart och bollen ligger hos dem.


Lillskruttan var så trött ikväll eftersom hon inte fått sovit särskilt bra alls under dagen. Hon somnade ca 30 minuter innan vi skulle gå imorse och självklart vaknade hon när jag skulle klä på henne sina ytterkläder. Sedan somnade hon när vi var påväg därifrån men vaknade snart med ett ryck eftersom folket runt oss förde sånt oväsen. Hon somnade en tredje gång på vägen hem, men blev väckt även då av att J råkade gå in i vagnen, så hon behövde sova. Runt sju satt hon bara och grät, och när jag tagit på henne sin pyjamas och jag gav henne nappen somnade hon direkt på min arm. Så mysig var hon, och jag ville verkligen inte lägga ner henne! Satt med henne en stund innan hon fick inta sängen och jag soffan.

Nu tror jag att jag också ska gå och lägga mig så jag är någolunda utvilad imorgon då vi ska först till morbror Tommie och sen vidare på kusinkväll hos Johanna!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0