28 oktober 2010 - Afterlife

Här är det tyst som i graven, något som jag vanligtvis uppskattar. Men idag är det bara tråkigt! Julia ligger och sover och samtidigt som det är skönt att kunna fokusera på lite annat - typ nöjen - ett tag, så vill jag mer än gärna att hon ska vakna och föra lite oväsen.
Hon vaknade vid åtta och somnade om igen strax efter nio, när jag tog en liten promenad med henne för att köpa frukost. Eller ja, för att köpa juice. Vilket blev min frukost idag. Hon har sovit ett bra tag, men jag misstänker att hon är trött efter gårdagen. Och gårkvällen också! Vi var ju i Kungsbacka och träffade Mickan och Mira. Vi började med att äta lunch på Linnéas och traskade sedan mest runt utan att spendera några pengar. Vi sa hejdå vid halv fyra och Julia somnade innan vi ens kommit ut ur mässan, och sov nästan hela vägen hem, tills vi var påväg till spårvagnen. Det pissregnade rakt ner i hennes vagn, trots regnskyddet. Jag visste inte vad jag skulle göra, men fick till slut satt upp hennes filt så det inte kom på henne. Nu tänker jag inte gå ut alls med henne om det regnar! Inte förrän vi fixat hennes andra vagn så jag kan vända henne bort från vinden!

Det hemska regnet resulterade i en inte så rolig kväll. Hon somnade runt åtta som vanligt, och jag gick för att duscha. När jag sköljde ur balsamet hörde jag hur hon skrek och hur J inte fick henne att lugna ner sig. Det blev bråttom ut från badrummet! Stackars var alldeles hysterisk då hon knappt kunde andas eftersom hon var så täppt i näsan. Ingenting jag gjorde hjälpte och, naturligtvis!, var nässugen puts väck! Tills slut hittade jag den under massa papper i en låda och fick sugit ut det geggiga så hon fick luft igen. Hon fick sitta i mitt knä ett tag och lugna ner sig ordentligt då hon fick en riktig andskuld som hon lugnt fick återbetala. När jag la henne i sängen igen ville hon ju absolut inte sova, och började gråta igen. Så Pappa J fick göra välling som jag gav henne och sedan sov hon gott. Då var klockan efter tio, så jag gick och la mig också!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0