19 oktober 2010 - En helt vanlig dag

Dagen började strax efter åtta då jag vaknade av Julias joller. Hon verkade inte göra några som helst anspråk på att väcka mig, utan trivdes bra i sin säng lekandes med en blöja (oanvänd, såklart) som hon fått tag på. Men oavsett blev hon glad av att se mig. Inte bara för att jag var vaken utan också för att hon var i behov av lite assistans för att ta sig upp. Hon hade nämligen lagt sig på tvären vid sängens fotände och fastnat där. Men jag fick upp henne rätt så problemfritt och sen var det dags för frukost.

För det mesta har vi varit inne, då jag tyckt att vädret varit lite för opålitligt för att ta några längre promenader. Jag gick dock bort till Ica för att handla hem lite middagsmat och tog en kortare sväng med Julia på eftermiddagen. Tyckte hon kunde behöva frisk luft så jag fick passa på i ett uppehåll. Fast det fick gå fort för halvvägs började det droppa lite hotfullt!
Förövrigt har vi bara skojat och gosat, som vi alltid gör, och Julia har varit på härligt humör - för det mesta. Nu har hon somnat för natten och jag tänkte väl kanske göra detsamma inom inte alldeles för lång tid. Även om jag inte känner mig trött under kvällen så blir jag alltid helt slut när jag nattar henne. Hon liksom söver mig!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0