7 maj 2010 - Fredagsmys med Madde - och Julia!

Madde är här! Vi har lagat mat (kycklingkebab med potatissalland och grönsaker). Gott och lätt att laga, precis som mat ska vara! Nu sitter vi i soffan och halvkollar på "Deja Vu" och pratar om allt mellan tummen och pekfingret. Julia totalvägrar att sova och sitter just nu i Maddes knä och sprattlar, slemmar och ler. Verkar som om jag och Madde är tröttare än vad hon är. Är ca. 2 timmar senare än hennes vanliga sovtid, så jag är förvånad över att hon inte är tröttare. Men det är väl för mycket att se. Rädd för att missa något liksom. Men då sover hon väl förhoppningsvis längre imorgonbitti!
Jag har tvättat idag. Lite krångligt att tvätta och försöka ha med Julia, men det fick gå. Långt ifrån allt blev rent, men det viktigaste; Julias kläder och mina underkläder, är nu rent och hänger på tork. Hoppas att det har torkat till imorgon så vi kan få lite fräscha kläder, både jag och tösen min! Jag håller också tummarna för att det är någolunda okej väder imorgon då planen är att det ska bli en liten promenix med Jossan i slottskogen!

Men nu verkar det som om lillstrumpan börjar bli lite sömnig så jag ska ge mig på att försöka natta henne. Inte det lättaste, och nu är hon säkert övertrött också så det kommer bli intressant. Är tur att det är fredag så grannarna är lediga imorgon...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0