5 maj 2010 - This is me..

Visste ni att jag...

1. ...alltid tar på mig strumpor innan jag går och lägger mig bara för att kunna ta av mig dem när jag legat under täcket en stund? Tycker att det är så mysigt att kunna köra in fötterna i en sval del av täcket efter att ha hettat upp dem ordentligt i ett par rediga sockar.

2. ...älskar känslan av nyrakade ben mot långhårig kattpäls? När jag hade min perser/norsk skogskatt Esmeralda förr brukade jag alltid tvinga ner henne under täcket de kvällar jag hade rakat benen så hon fick gå och strycka sin mjuka päls mot mina lena ben. Gåshud!



3. ...tycker det är roligt att raka benen? En av mina största njutningar är att se hur håret försvinner från benen och kan ibland avstå från att raka dem i flera veckor, bara för att ha mer att raka av.

4. ...älskar sås och kan knappt äta om jag inte får någon sort av det till? Tycker maten blir alldeles för torr om man inte har något att doppa den i, sen spelar det inte så stor roll vad som serveras. Kan vara allt från ketchup till vitvinssås, men Bearnaise är definitivt favoriten!

5. ...har fruktansvärt svårt för morgonandedräkt, främst hos mig själv? Jag kan inte stoppa i mig någonting på morgonen om jag inte borstar tänderna innan, speciellt inte vatten! Hatar därför när jag vaknar under natten och är törstig.

6. ...blir tillfredsställd när saker passar perfekt in i varandra? Brukar omedvetet sitta och hitta saker och passande öppningar till dem eller mönster till dem. T.ex. om någon har en duk med cirklar i olika storlekar sitter jag och letar efter storleken som passar mitt glas bäst och ställer det där. Toarullar är också tacksamt att stoppa i saker i.

7. ...är hysteriskt rädd för valar? Jag är den enda jag känner eller ens vet om som kryper upp i soffan, som om det är värsta rysarrullen på TV, när jag tittar på "Rädda Willy". Samtidigt finner jag dem ytterst fascinerande och skulle gärna vilja se en på riktigt. (Nej, jag har inte sett en så jag har inte den blekaste var rädslan kommer från).



8. ...lärde mig gå när jag var 5 år gammal? Jag sprang däremot från 11 månaders ålder, men hade så mycket energi att jag inte kunde hålla mig tillräckligt lugn för att gå. Efter 8 timmar hos min första dagmamma fick jag smeknamnet "Vilda Etel" - från de andra barnen!

9. ...har grymt små fötter? När jag började gå (läs: springa) försökte mamma och pappa hitta skor åt mig, men de minsta som fanns i butik var förstora (storlek 16). Alla som såg mig trodde jag skulle slå ihjäl mig när jag sprang runt eftersom de små fötterna logiskt sett inte skulle klara av att hålla min runda kropp på benen. Lite samma som att en humla inte borde kunna flyga...

10. ...är besatt av nappar? (Ja, detta visste ni nog). Hade jag inte haft så begränsad ekonomi så hade jag nog köpt nya nappar till Julia flera gånger i veckan. När hon var 3 månader hade hon säkert 30 nappar, och jag har stenkoll på dem! Vet precis vilka som fattas när jag ska koka dem.

 



Fråga mig inte varför jag skrev upp detta. Fullkomligt ointressant är det ju!
(11. ...alltid bloggar om onödiga saker när jag är uttråkad...)

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0