5 maj 2010 - Ogillar starkt!

Usch, jag gillar den här lägenheten mindre och mindre för var dag som går. I början tyckte jag om den, men nu, efter ca. 7 månader, har jag verkligen funnit dess brister. Vilka är många!

1. Skitar ner sig själv! Detta är ingenting jag hittar på för att jag vill ha något att skylla på! Det är en gammal lägenhet och tydligen har dessa en tendens att samla på sig damm som om det vore något värdefullt. Alltså inte en lägenhet att rekomendera för någon som inte tycker det är fröjdsamt att köra dammsugaren 70 ggr/dag!

2. Märkliga ljud från grannarna. Det är väl inte det värsta, men det kan göra mig fullkomligt galen att lyssna till "vad-det-nu-är" som studsar på lägenheten ovanförs golv. Har sedan flytten försökt lista ut vad det är, men blir verkligen inte klok på det. Om det var ett djur eller barn som leker borde det ju låta något mer än bara "studs-studs-studs"?

3. Det känns trångt överallt. Var jag än befinner mig i lägenheten känner jag obehag med att vända mig om, för jag bara vet att något kommer att fastna i mig och landa på golvet. Tårna är även ömma efter att ha blivit islagna i hårda föremål såsom soffbord och spjälsäng.


Ja, detta var några få saker som gör att jag börjar halvt som halvt vantrivas i lägenheten som jag är fast i till och med mars nästa år. Längtar som en dåre till dagen jag får flytta ut och komma bort från den!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0