13 maj 2010 - Nätdejt

Har dejt med Kajsa på msn ikväll. Vi ska prata närmare om min visit nästa vecka, tider och hur länge osv. Det blir första gången Julia sover någon annanstans än hemma (förutom BB då) över natten. Blir spännande att se hur hon reagerar på detta. Förhoppningsvis går det problemfritt. Det kommer det säkert göra. Kommer gå hur smidigt och bra som helst, och hon kommer vara den där exemplariska bebisen som hon alltid är när vi är runt annat folk, men när vi kommer hem sen kommer det slå tillbaka. Det kommer ju vara mycket nya intryck med ny stad och massa (nästan) helt nya människor. Precis som efter dopet, då hon var urgnällig av trötthet i typ 2 dygn. Fast hon är ju fortfarande inte särskilt påfrestande, ens vid de tillfällena.

Idag har hon faktiskt varit trött, flickan min. Men inte på ett gnälligt sätt. Nej, hon har varit sitt vanliga glada, goa jag i vaket tillstånd, men hon har sovit mer än hon brukar. Bara 3ggr, men de var långa allihop. Dessutom somnade hon relativt tidigt ikväll. Hon var slocknad innan 21, vilket inte händer så ofta nu för tiden. Men jag föredrar dagar som den här framför de dagarna hon sover flera men kortare stunder. Det blir liksom en bättre balansgång och hon sover bättre på natten då hon inte är övertrött. Kanske fortsätter såhär! Vaknar och är glad. Blir lite grinig efter några timmar, och somnar då fort. Vaknar efter nån timme eller två och är glad igen. Suverän rutin om ni frågar mig! Har inte varit några som helst problem att får henne till att sova någon av gångerna. Det kan ibland vara lite bökigt, särskilt då hon är riktigt trött. Då bara gråter hon och kan inte slappna av. Lagom är bäst!

Jag misstänker att det inte alls är halsbränna jag har, utan en förkylning som sätter in. Jag har känt mig lite hängig och inte riktigt i form hela dagen. Har varit trött och inte orkat ta mig för så mycket. Jag fick diskat all disk, det var inte så mycket då jag ny börjat göra det varje dag. Fick även tagit en snabb dusch när Julia sov middag innan, men mer än så är det inte. Jo, jag har plockat ner all tvätt i en påse för det är så mycket att tvättkorgen inte räcker till. Ser så tråkigt ut när det ligger över hela golvet! Jag hoppas i alla fall att jag inte är så trött imorgon för jag skulle behöva köra dammsugaren genom lägenheten. Men vi får se. Hoppas i alla fall inte att det är någon envis och jobbig förkylning och att Julia blir smittat. Om det nu är det som är på G! Man kan väl säkert bli lite nersatt av halsbränna också.




Lirar lite dator. :p


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0