11 maj 2010 - ...eller ja, nu är det ju den 12:e...






Har gjort massor idag! Känns så i alla fall, eftersom jag vanligtvis inte gör någonting alls, så minsta lilla dagstripp blir ju en alldeles egen historia. Åkte ner till Kungsbacka med pendeln som gick 12:47 då jag skulle vara på plats på Tandregleringen 13:40. Jag var där något innan, och, precis som alltid, fick jag också komma in tidigare än utsatt tid. Jag träffade kirurgen som opererade mina glappande käkar för ganska precis 5 årsen (tror typ det var den 11 maj...). Han kollade så att bettet såg bra ut och att allt passade som det skulle, och allt såg lika fint ur nu som förra gången vi sågs. Efter det bad jag dem lägga på lite extra plast bak på min skena i underkäken som jag har efter tandställningen. Den har nämligen börjat skava hål på tungan och bildar ibland riktigt smärtsamma blåsor, och det fixade dem snabbt.
Min tandsköterska jag hade när jag gick där regelbundet, kom ut när jag satt i väntrummet för att hon ville ta sig en titt på Julia. Sedan gick hon och hämtade tandläkaren jag hade under samma period för att visa henne. De tyckte hon var jättesöt, och sa att hon var lik mig(?). Men de har ju inte träffat Johnny!

När det var klart gick jag tillbaka till stationen för att vänta in Mickan och Mira. Mickans kille, Miras pappa, Andreas satt redan och väntade, så jag gjorde honom sällskap och vi satt och pratade bebis tills bussen från Frillesås körde in. (Kan nyblivna föräldrar prata om något annat än bebisar??) 
Vi kom fram till att vi var hungriga, allihop så vi gick och käkade dagens på Linnéas i Kungsmässan. Julia åt sin mjölk och underhöll sedan oss alla 3 med att vara så där charmig och glad som bara hon kan vara. Efter ett tag vaknade Mira till och ville även hon ha lite käk, så Mickan och jag förflyttade oss till amningsrummet. Där inne satt redan två mammor med deras supersmå bebisar+en mormor. Helt plötsligt kändes min lilla bebis jättestor! Jag satte henne i en barnstol där, och kan ni tänka er att hon faktiskt satt där, rak i ryggen och lekte med bollarna som satt framför henne. Jag blev precis lika fascinerad som de andra mödrarna att min lilla 4-månaders bebis faktiskt fattade hur man skulle göra för att få dem att snurra. Hon har bråttom att bli stor, min tjej!

Efter att Mira var färdigmatad och båda flickorna var bytta på gick vi runt lite i affärer och runt 17 gav sig Mickan, Andreas och Mira sig av mot busshållplatsen och jag påbörjade den oändliga promenaden hem till Saras mammas lägenhet. Jag satt och väntade på parkeringen när de kom inkörandes från Åsa. Anna och Jenny skulle ge sig av till Göteborg direkt, så Sara och tog en lugn paus och samlade krafter för att sedan orka gå till affären. Vi köpte hem ingredienserna till tacos och lagade det när vi kom hem. Sedan satt vi och pratade om allt och ingenting tills det var dags för mig och Julia att ta oss hemåt, då klockan närmade sig 21. Strax efter 23 var vi hemma i lägenhetens trygghet. Julia somnade på vägen och vaknade inte ens när jag bar upp henne. Helt slut måste hon vara efter alla nya intryck, men hon lär väl väcka mig i någon hemskt omänsklig tid imorgonbitti, så det är nog bäst att jag dyker i säng också!

- Förresten sa Saras mamma, Anna, också att Julia är lik mig. Det var så längesen jag hörde någon säga det, då folk nuför tiden bara säger att hon är lik Johnny. Jag tycker ju också att hon är mest lik Johnny, men det gör det inte mindre roligt att ibland få höra att hon påminner om mig också! :D 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0