10 maj 2010 - Sticka ut? Inte en chans!

En del människor som bor här ute har extremt, och jag menar E X T R E M T, udda klädstil - om man jämför med vad jag är van vid. När jag var påväg hem från stan, efter att ha lämnat in min deklaration (som förövrugt gick mycket smidigare än vad jag vågat hoppats på) gick en kvinna och hennes lilla dotter av vid samma hållplats. Det första jag la märke till var hennes nylonstrumpor. De var lila. Alltså, riktigt lila. Så lila de kan bli, ungefär. Över dessa hängde en röd kjol med kanter som var, om möjligt, ännu mer lila än strumpbyxorna. På överkroppen bar hon en kapp/jacka/kavaj som gick i brungrått och hade en lång pingvinslits där bak. På huvudet satt en turkos sjal snurrad runt det orangea håret och en röd runt halsen. Till denna otroligt härliga blandningen hade hon matchat ett par bruna klackskor med snörning, modell 1867, eller nåt. Härligt!

Den lilla flickan sen, hade ett par röda jeans, en grå kavaj och en riktig farfarshatt på huvudet. Även hon hade en sjal, som också gick i rött. Hon såg riktigt cool ut och jag tänker att mamman kanske ska lära sig från dottern?


Och sen kom jag, i mina jeans i haremmodell och ett grått linne. Inte ens min rosa, svartblommiga tjocktröja drar nog till sig folks blickar när jag går bakom den här kvinnan. Syns jag ens, liksom?




Syns jag?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0