10 maj 2010 - Av vikt

Hade tid hos BVC idag. Vi var där vid 11, för att kolla hur det går med allt, efter att vi börjat med fast föda. Vår BVCsköterska ville veta hur Julia verkar gilla det och berättade att det är bra att vara uppmärksam på hennes avföring, så det inte blir för hårt så hon blir förstoppad. Eftersom det inte var så längesen vi var där behövde vi inte väga och mäta. Händer inte jättemycket på 3 veckor i den här åldern. De första månaderna växte hon ju nästan synligt, men nu har det alltså lagt sig. Nu växer hon mer på insidan genom att lära sig nya saker varje dag. Jag passade dock på att väga mig då jag inte gjort det sen Julia var 8 veckor, och kan ni tänka er, jag har tappat 1,5 kg! Underligt då jag den senaste tiden har vräkt i mig inyttigheter varje dag, men jag ska inte klaga! 

Har precis gett Julia havregröt för första gången. OM hon tyckte om det! Hon ville inte sluta äta, och det verkade onekligen som den nya favoriten. Så nu blir det gröt till frukost hedanefter! 
Imorgon ska vi till Kungsbacka. Jag ska på återbesök till tandregleringen och efter det hoppas jag på att få träffa Mickan och Mira en stund. Var alldeles för längesen vi sågs nu och Mira har växt jättemycket sen dess. Kommer inte känna igen den lilla sessan<3 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0