9 mars 2010 - Öppna dörren - våren knackar på!

Det har ju varit underbart väder i flera dagar nu, med solsken och inte så fasligt kallt. Känner hur det sprudlar i hela kroppen och nu vet jag att det jag längtar efter så mycket nu, att kunna gå utanför dörren utan att behöva packa på mig och Julia kläder så vi knappt kan röra oss, är precis runt hörnet. När solen står som högst skiner den rakt in i våran lägenhet och jag super in varje stråle jag kan få tag på. Julia är dessvärre inte ett jättefan av värmen den utger och tycker mest att det är jobbigt. Men det blir ju hett här inne. Det blir säkert annorlunda till sommaren då hon kan vara ute i solen. Vad jag längtar!

Jag solar =)




Igår hade vi tänkt att åka in till stan en sväng. Jag köpte några ramar på ÖoB i söndags och tänkte skriva ut bilder på Julia till dem. Dagen gick utan att vi kom iväg, så till slut bestämde vi att vi inte orkade och tog en hemmadag tillsammans istället. Det var ett tag sen vi var hemma en hel dag ensamma och även om jag tycker om att göra saker och tycker det är jätteroligt när vi får besök, så är det härligt att bara vara vi tre också. Vi satt och tittade på TV, åt lunch tillsammans, tittade mer på TV, lekte med Julia, tittade på film osv. Jag kände i kroppen att jag verkligen behövde en lugn dag. Var helt slut klockan 20:00. Vi käkade en sen middag och sedan gick jag och la mig, varpå Johnny masserade min rygg. Har nog aldrig varit så stel och öm i mina muskler förr, gör hon bara han tar på mig. Jag somnade i alla fall snart och sov gott. Johnny tog nattmatningen, så även om jag vaknade till när Julia gnällde efter mat så behövde jag inte anstränga mig, och jag somnade lätt om igen. Julia är så duktig på att somna själv och sova hela natten i sin egen säng. Det är jätteskönt och både jag och Johnny sover mycket bättre, då vi kan slappna av utan att vara oroliga för att vi ska rulla på henne osv. Verkar dessutom som om Julia gillar att sova i sin säng, hon är jättelugn när hon ligger i den. Ommöbleringen av sovrummet har inte varit något annat än possitivt!

Idag kan vi inte ha en lugn hemmadag, dock. Först ska jag till gyn och få en kopparspiral så det inte blir några fler barn gjorda under den närmsta framtiden. Är lite nervös att det ska göra ont, men som jag sa till Julias BM på MVC;
Jag har faktiskt fött barn..!
Jag ska ta en panodil en stund innan eftersom det är livmoderavslappnande, och det kan förhindra att det gör ont.
Efter detta blir det till att skynda hem så gott det går, då våran tvättid börjar klockan 14:00. Äntligen ska vi få tvättat kläderna! Julia har praktiskt taget inga rena kläder för tillfället. Fick köpa en body till henne på ÖoB (Älskar ÖoB) som hon kan ha på sig idag. Vi kommer inte hinna tvätta färdigt allt idag, det hinner vi inte på 3 timmar. Julias kläder kommer först, och sen våra sängkläder + underkläder. Får ta en tid till så snart som möjlligt. Vill ha en egen tvättmaskin!






Hejdå!


Kommentarer
Postat av: Hanna

Har du lust att åka till Cissi någon dag och fika? =) Såg att ni hade snackat om det på Facebook. =) Har en liten present till lillskruttan :D hihi!

2010-03-09 @ 10:30:33
URL: http://wordsbyme.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0