4 mars 2010 - STINKS!

Usch, jag är så jäkla förbannad!! Min socialsekreterare ringde härom dagen och säger att jag måste söka underhållsstöd från försäkringskassan. Har jag tydligen plikt att göra eftersom jag har socialbidrag. Ingen har sagt någonting till mig om det innan så jag visste inte ens om att det fanns. Hon säger då att hon måste beräkna det som om jag har fått det sedan i Januari när Julia föddes, eftersom jag borde ha fått det. Med det sagt, så har hon alltså dragit av det från mitt bidrag för den här månader. Inte så lite heller, 6500:- mindre har jag fått. Alltså 2000:-. Och det är mer än det tredubbla av vad underhållsstödet går på. Man tycker ju att hon kunde ha informerat mig om detta redan när jag var på möte där i november. Jag berättade för henne precis om hur situationen såg ut och om att Johnny inte kommer kunna vara med och betala något för barnet. Men 2 månader efter att barnet har fötts? Och sedan dra av det bara sådär? Får väl leva på nudlar då...

Så till de lite trevliga delarna av mitt liv, för dessa existerar också. Tro det eller ej...! Igår var jag i Kungabacka och träffade Sara. Sista gången vi kommer ses på ca en månad. Tur att jag har fullt upp! Allt går så mycket fortare då.
Hur som haver, vi käkade sushi! Åh vad det var längesen jag käkade sushi. Har bara gjort engång innan sen Julia föddes. När jag var gravid åt jag ju det dagligen typ. Var det enda jag fick i mig. Visserligen kom ju även det upp i racerfart om jag inte passade mig. Åt jag för fort sprutade det sushi ur näsan på mig så allting luktade fisk efteråt, men det spelade ingen roll! Det är ju så gott!! Sedan tittade vi lite i affärer och jag provade nya BH:ar för att kolla storleken nu. Jag tycker mina bröst ser mindre ut än innan jag blev gravid, min storleken sa något annat. Har gått upp en kupstorlek till, jösses i himlen! Snart kommer jag få göra som min så gulliga bror säger och använda svarta sopsäckar...
Pratade med Tissen igår och hon kommer ner hit idag! Yaaay!! :D Ska träffa henne i eftermiddag och presentera min lilla skrutta för henne.

På tal om min lilla skrutta, hon är förkyld stackarn! Så snorig och gnällig är hon. Ingen feber i alla fall, "peppa peppa". Läste om ett virus, RS, som går runt i januari-mars som börjar som är som en förkylning men sätter sig på luftrören. Är tuffast mot små barn, så jag hoppas verkligen inte att det utvecklas till det. Men, förutom hosta och feber (som hon då inte har), så är svårigheter vid matning ett symptom och hon äter fortfarande med god aptit. Så jag behöver nog inte oroa mig, men ni som känner mig vet ju hurdan jag är ;)




Hejdå.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0