26 mars 2010 - Ikväll är det dags för fredagsmys!

Dagen började tidigt! Klockan var 05.57 när jag gick upp och då hade jag ändå varit halvvaken i alla fall i 30 minuter. Julia är som en väckarklocka som man kan snooza, men istället för att trycka på en knapp sätter man in nappen i munnen på henne. Hon brukar somna om en stund, men vaknar kanske var 10-15 minut tills man tar upp henne. Man får lite tid att vakna till liv i alla fall, och det är ju alltid skönt!
Vi aktar oss lite med att ge henne mat i tid och otid. Blir lätt att man ger henne lite för snabbt så det samlas lite för mycket i hennes lilla mage, därav kräkningarna. Vi var hos BVC läkaren med henne idag för säkerhets skull men det var inget fel på magen och de små utslagen var inte heller något att oroa sig för. Det kan bli så med hormoner osv. Vi fick mest beröm för att våran flicka är så stor och fin och så stark som hon är. Då kan man ju inte bli annat än stolt!

Jag var även och hämtade mina kläder från Ellos, så nu har jag fått de första plaggen till min vårgarderob. Ett par helt fantastiskt bekväma haremsbyxor i svart som jag såklart hoppade i direkt. Annat än det var det, ett par jeans (också harem), tre baslinnen, två andra linnen och en rosa farfarstopp. Superfint alltihop!!



Mat nu!! Hej :) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0