20 mars 2010 - Kvällen.

Nu sitter jag är på divanen och tittar på "Jakten på Julia" som går på 1an. Är en typ dokumentärserie där de letar efter en tjej som ska spela Julia i en ny uppsättning av "Romeo och Julia". Självklart var det namnet som fick mig att bläddra till 1an. Tittar dock inte jätteintensivt, men det funkar att vila ögonen på tills något roligare händer.
När jag tittar på det får jag sån lust att börja spela teater igen. Saknar verkligen att stå på scen och känna blodet pumpa i 1000km/h och hur den positiva nervositeten tar över kroppen. Inte för att jag är en speciellt etablerad skådespelerska, men jag trivs verkligen på en stor scen med allas ögon på mig och jag får ta en paus från mitt eget liv och vara någon annan för en stund. Vi får se vad som händer i framtiden! =)

Lillskruttan sover fortfarande så fint. Dock skriker hon till då och då, men hinner sluta innan jag hunnit in i rummet, men jag stannar ändå en liten stund och klappar henne lugnande på huvudet. Hon verkar ha mardrömmar men jag undrar vad hon kan drömma om som är så läskigt. Kvällen hon kom till jorden, kanske? Något annat otäckt har hon ju inte direkt varit med om. Önskar man kunde kolla in i hennes tankar och se vad som sker därinne.
När hon sover såhär länge saknar jag att ha henne uppe med mig. Jag saknar lite tiden när hon ville sova i mitt knä hela natten om hon fick. Nu verkar det som om hon hellre sover i sin egen säng. Det är ju iofs bara bra, vissa har ju jätteproblem med att få sina barn att somna och sedan sova natten igenom i sin egen säng. Det har vi ju fått serverat i stort sätt. Behövde inte jobba för det alls! Perfekta lilla flickan fick vi!
Kanske det blir jobbigare när hon blir äldre och börjar komma på spöken och monster i garderoben. Jag sov nästan aldrig en hel natt i min egna säng när jag var runt 3-5 år. Jag somnade där men vaknade mitt i natten livrädd, och la mig under täcket och skrek efter pappa eller mamma. Jag kund ligga där och svettas riktigt länge innan de hörde mig genom huset, men till slut kom någon och hämtade mig och sen fick jag sova mellan dem resten av natten. Jag skyller allt på Andreas som lät mig titta på "Onda Dockan" och "Alien" i alldeles för tidig ålder!

På tal om Andreas så kommer han och Tessie hit någon gång under morgondagen, och tydligen har Tessie köpt en present till mig. MIG? Efter att Julia föddes trodde jag att det var slut med presenter till mig. Är ju något man får acceptera när man fått barn, och det gör mig inte särskilt mycket. Kan gott vänta tills Julia blir stor nog att rita teckningar eller göra pärlplattor till mig. Men tydligen är det något till mig den här gången, uppfattade jag det som. Jättegulligt och jag kan ju säga att fröknarna i lågstadet inte kallade mig "Nyfiken i en strut" utan orsak. ;)



Mitt älskade hjärta i morse <3


Tjoo.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0