13 mars 2010 - Galet trött!

Vaknade vid 06:30 idag. På en lördag. Inte för att det spelar så stor roll, dagarna ser typ densamma ut för mig oavsett vardag eller helg. Men jag känner mig tröttar på lördagarna, trots att jag går upp ungefär samma tid. Det är som om min kropp och hjärna vet om att det är helg och att det är dagarna man borde sova ut och vila upp sig. Jag vet egentligen inte varför Julia vaknade vid den tiden. Hon hade ätit strax innan 05:00 så hon var inte hungrig. Hon var väl uttråkad och ville glo på TV en stund. Nu har hon i alla fall ätit och somnade om snabbt efter det. Så nu har jag ju tid att sova, eftersom jag är så "galet trött", men det vill jag ju inte. När jag äntligen har lite tid för mig själv så tänker jag ta vara på den. Jag kan sova när Johnny vaknar :p

Igår tog vi en mysig promenad till Kortedala Torg och tillbaka. Vädret var superhärligt, 5+! Vi fick handlat lite nödvändigheter och jag var inne på Friskis och kollade priserna. Vill verkligen börja träna, men det kostar ju en massa kronor som jag inte har. Vi får se hur det blir. Kan ju alltid börja jogga igen, är ju gratis! Måste bara hitta en bra runda här någonstans. Har inte varit på upptäcktsfärd här i området än så jag vet inte vart stigar och småvägar leder. Får ta reda på det innan så jag inte springer bort mig!
Lördagsgodis idag! Yaaaayyy!!! Under graviditeten utvecklade jag ett sockerberoende som inte är utav denna värld! Mår inte bra om jag inte får äta något sött på dagarna. Värst är det efter maten. Känner mig fortfarande hungrig fast vill inte äta mat, vill ha en kaka eller lite choklad eller något. Men jag försöker ta tillbaka kontrollen genom att bara äta sötsaker på lördagar. Då har ju även jag något att se fram emot under helgerna. Andra ser fram emot ledigheten, kanske festa lite eller träffa kompisar etc. Jag ser fram emot att få äta godis! :D

Tror jag ska ut och promenera med Julia idag också, om vädret tillåter (Jepp, jag blev pensionär under natten.) Det verkar hoppfullt då solen är påväg att titta fram bakom de stora husfasaderna utanför. Än så länge står mätarn på -2, men det hinner ju ändras drastiskt innan jag är redo att gå ut!


Ska ringa Susan och Annelie idag tänkte jag. Annelie fyller ju 8 (!!) på måndag och tänkte höra efter om det ska vara kalas någon dag. Måste ju köpa en liten present till henne!



So long.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0