11 mars 2010 - Vilken mardröm..!

Mer snö? Det måste vara ett skämt! Inte lika mycket som det varit, men ändå. Mer snö...jag som hoppades, och nästan förväntade mig, att det var slut med det nu. Såg ju fram emot våren. Hoppas att det var det sista då, men det har ju varit snöstorm i mitten av mars förr. Året Annelie fyllde 2 var det snökaos runt den 15:de. Snälla, inte i år! Vi har fått så det räcker resten av det det här deceniumet i min mening.

Det gick jättebra hos bvc/barnläkaren igår. Julia har gått upp massa i vikt, väger nu 6.1 kg och är 62 cm lång, och följer din kurva så propotioneligt som det bara går. Läkaren kollade hennes höfter och ben och lyssnade på hennes hjärta och allt var som det skulle. Han konstaterade dock att hennes navelbråck är större än de brukar vara, men det var ju inget nytt. Vi fick tid den 29/3 då Julia ska få sin första vaccination. Med tanke på att hon gallskrek när läkaren undersökte henne igår, tror jag inte att det kommer bli en lugn stund. Men hon har ju förvånat förr...
Vi fick också tvättat klart det viktigaste. Men jag hatar verkligen att gå ner i tvättstugan. Det är som taget ur en skräckfilm där nere. Dessutom är lamporna i torkrummet trasiga så man får hänga tvätt i mörkret, vilket inte gör saken ett dugg trevligare. Mitt hjärta börjar alltid banka jättehårt och det blir tyngre att andas där nere. Har alltid varit mörkrädd, och det har blivit värre igen. Kanske pga jag kollade på en otäck film med Johnny i söndags. Jag borde verkligen inte göra det, men ibland kan jag inte låta bli.  




Hej!  



Kommentarer
Postat av: Hanna

Jag kan inte heller låta bli att se på skräckfilmer trots att jag blir livrädd och alltid ångrar mig i mitten av filmen. Men då kan man ju inte stänga av, för då är man ju så nyfiken, haha.

2010-03-11 @ 09:46:00
URL: http://wordsbyme.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0