1 mars 2010 - Stora flickan

Idag blir hon 2 månader, min lilla tjej. Hon växer så det knakar och kläderna hon använde för 2-3 veckorsen går inte på längre. Bodysarna främst går inte på längre. Hon kan fortfarande ha byxor i storlek 56, men bodysar behöver vara i storlek 62 eller, tom, 68. Sitter och tittar på bilderna från de första dagarna vi hade henne. Hon är så olik sig själv att man kan tro att det är olika bebisar. Hon har förändrats så mycket!


En 14 timmar gammal Julia



Julia 2 månader


Johnnys vän, Tony från England, åkte tillbaka hem igår. Det har varit trevligt med lite besök, men samtidigt är det skönt att gå tillbaka till den vanliga vardagen med bara oss tre. Det har varit mycket nytt för Julia de senaste dagarna och dessvärre tar nyfiken över hennes trötthet. Hon vill hela tiden vara vaken i rädsla för att missa något vilket resulterar i en mycket trött bebis. Hon har därför sovit som en stock på nätterna och när vi varit ute i
vagnen. I fredags sov hon nära 7 timmar nonstop när Johnny och jag var i centrum med henne, men sedan var hon riktigt hungrig när vi kom hem.

I lördags var det kalas hemma hos Anna och Jenny då vi firade Sara och Jenny. Vi åt paj och tårta, riktig kalasmat! Tårta har jag inte ätit på länge så jag passade på att trycka i mig en del. Julia blev presenterad för massa nytt folk och sov gott på vägen hem och även på natten. Det gjorde jag också, kan ju meddelas.
Nu har hon blivit lite förkyld och är snorig och hostar lite, men det är inte värre än att hon orkar gallskrika om det är något som hon inte är nöjd med så jag är inte särskilt orolig.


Vi skulle eventuellt ta oss in till stan idag, men jag får se hur det blir med den saken. Vädret är ju inte jättemysigt då den jäkla snön envisas med att aldrig sluta komma. Så fort det regnar eller smälter bort kommer det ny, och jag är så trött på det! Vi borde ju fått snö så det räcker ett par år framöver, tycker jag! Nej, nu vill jag ha solsken!! Eller åtminstonde lite väg att gå på..

Hejdå!!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0