28 juni 2010 - Nya vagnen

Fick tag på en vagn igår. Och min snälla pappa sa att han skulle betala den för mig, så jag får pengarna utav honom. Han om nån är värd sin vikt i guld - och det är inte lite!
Vagnen är svart med rosa detaljer och med Hello Kitty på sidorna. De´n hade gärna kunnat vara helt svart för min del, men det fanns inte så mycket fler att välja på. Fanns en blå som jag gärna ville ha, men det var en beställningsvara, och jag har ingen lust alls att sitta ochvänta i flera veckor innan jag kan ta mig någonstans med Julia. Tråkigt att vara så låst här hemma!

Nackdelar är att handtagen sitter bakom vagnen så jag kan inte se Julia när vi går. Det fanns inga alls med handtagen framför, de var slut. Dessutom kostade de närmare 3000:- så om man inte har de pengarna att lägga, så får man köra bakom. Dock springer jag ju fram och tittar till henne var femtonde meter, men jag vänjer mig väl.
Man kan inte heller höja ryggstödet så det är rakt upp, det är alltid lite lutat. Ska fixa en kudde att sätta bakom så hon har något att luta sig mot även när hon vill sitta upp. Samtidigt kan ju det vara bra då hon kanske inte blir lika trött i ryggen. Hon klarar ju av att sitta i babysittern bra länge. Den är ju dock lite mer lutat, men man kan ju justera det!

Men Julia verkar tycka om och trivas i den, och det är ju huvudsaken!






Bilden är lite suddig, men ni fattar...:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0