26 juni 2010 - To much time on my hands.

Hade lite tid över mellan mina två jobb, städerska och mamma, och bestämde mig för att slänga ihop en ny header. Var längesen nu, och Julia växer ju! Blev dessutom sugen efter att Mickan startade sin blogg. Tyckte hon hade fin design, så jag ville göra om min också. 

Här hittar ni henne --> 
http://fjortonde.blogg.se/


Nu är i alla fall lägenheten änu renare än den var när jag vaknade i morse. Och kläderna är renare. Känns skönt och nu kan jag sätta mig framför TV:n och slappa med gott samvete. Behöver inte ligga där och ha ångest för att jag inte gör något när lägenheten ser ut som ett bombnedslag. Vilket den vanligtvis gör...

Fick mejl från tjejen jag hyr lägenheten utav. Hon undrar om jag vill fortsätta bo kvar här den sista tiden ut, till sista februari. Nej, det vill jag inte! Men var ska jag ta vägen? Finns inte en möjlighet i världen att jag hittar en ny lägenhet på en månad. Så jag stannar kvar tills det är dags! Men jag kan inte neka till att jag längtar. Trivs inte alls särskilt bra här ute. Känner bara att jag vill flytta ner till Kungsbacka. Det känns alldeles perfekt att bo där nere nu. För ett halvår sen var jag himla tveksam till det, men ju mer jag tänker på det desto rättare känns det. Mysigare där, och lugnare. Allt man kan behöva finns där och man kan gå från ena sidan till den andra. Dessutom är det närmare ner till Åsa så jag kan våldgästa Andreas och Tessie var och varannan dag nästa sommar! Kan det bli bättre än så?

Nu får jag försöka fixa iordning lite krubb! Magen kurrar.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0