24 juni 2010 - Dagis

Igår höll vi igång hela dagen jag och Julia. Jag ställde väckarklockan på 07, för jag hadebestämt mig för att åka ner till dagis och spendera dagen med barnen och fröknarna där. 08:17 pendeln skulle jag ta, men såklart missade jag den. Väntade 30 minuter i göteborg och sen 30 till i kungsbacka, dötrist! Tur att Julia är så duktig på att underhålla mig. Alla var ute när vi kom fram så vi plockade fram en filt och la på gräset. T satte sig där med Julia och vips kom alla barnen dit också. Vi var ute tills det var dags för lunch, och medan vi åt mat fick Julia sin gröt. Trodde inte hon skulle kunna äta med så mycket nytt omkring sig, men faktum är att hon nästan åt bättre än annars. Kanske hon gillar middagssällskap?
När alla barnen gick på vila gjorde Julia detsamma. Hon somnade på min axel och jag flyttade över henne till sin ligginsatts som jag tog in och ställde i köket. Hon sov inte särskilt länge, ca 30 minuter. Brukar inte vara så mycket längre, men det kändes som hon borde varit tröttare. Det blev mycket lek och stoj och efter mellanmålet gick vi ut. Då var Julia helt slut. Jag la henne i vagnen och hon somnade på 10 sekunder. Utan att överdriva! Sedan sov hon i 3 timmar bortsett från ett par snabba uppvaknanden för att kolla läget. Så länge har hon inte sovit i sträck, förutom på nätterna, sen hon var typ en månad. Vi hade en trevlig dag, i alla fall, och var inte hemma förrän runt 20.

Idag ska jag nog åka till farmors lägenhet med pappa och farbror Olle. Ska kolla igenom där litegran och se om det är något speciellt jag vill ha. Tänkte se om jag kan ta lite foton på oss och på pappa när han var liten. Hade varir roligt att ha! Julia är så himla lik honom när hon ler, det är skrämmande. Kul att något kommer från vår familj också och inte allt från Jonny.
En av föräldrarna på dagis sa att hon var jättelik mig överögonen, men jag ser det verkligen inte. Hon har mycket större ögon än var jag någonsin har haft! Men kanske de är mer lika mina i formen. Alla säger olika, så jag får väl anta att hon är en rätt bra blandning!





Pussgurka


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0