18 juni 2010 - Fredag


Är lite orolig att det är nån förkylning på G hos Julia nu. Den här morgon har hon varit alldeles för lugn för att det ska vara normalt. Inga sjuk, inga skratt. Bara några små leenden när jag pratat med henne. Dessutom somnade hon nästan i sin babysitter innan 09, vilket är mycket tidigare än vanligtvis. Hon brukar vakna vid 08 och sen somna vid 10. Idag vaknade hon i samma tid, men somnade, som sagt, nästan en timme innan. Kanske är hon bara ovanligt trött. Vi får se när hon vaknar igen!

Idag kommer Kajsa och hennes systrar hit en sväng. De ska modellera och Kajsa bad mig visa vägen, så det ska jag göra. De är väl här runt 10 skulle jag tro och vi ska åka en halvtimme efter det. Ska också försöka se om jag kan hitta någon ny leksak till Julia. har inte köpt något nytt på länge nu och hon växer ju.
Imorgon har jag planer på att hälsa på Julias gudmor Susan och min kusin Annelie. Får ringa till kvällen och se om de är hemma under morgondagen! Skulle behöva hälsa på farmor också, men jag vågar inte riktigt åka själv av någon anledning. Vet dock inte vilken anledningen är, men jag misstänker att jag tycker det är skrämmande...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0