3 juli 2010 - Estou no inferno

Det är som jag dött och hamnat - i helvetet! Är det kallt i himlen? För man säger ju att det är varmt som i helvetet och det sägs ju brinna där. Betyder det då att man kommer frysa brallorna av sig om man kommer till himmelriket när man dör? Jag föredrar ju värme, men jag vill inte hamna i helvetet...vilket dilemma!

Idag är det i alla fall riktigt, riktigt varmt. Jag menar RIKTIGT varmt! Vi rinner runt här hemma, både jag och Julia och har just duchat efter att ha legat ute på en sval filt (-ett påslakan) i skuggan ett par timmar. Julia verkade trivas riktigt bra där hon rullade runt mellan leksakerna iklädd bara ett tunt linne och en blöja. Själv låg jag med halva mig i solen och försökte bättra på (den obefintliga) brännan. Det var dock snart skuggigt där också, men jag orkade inte flytta runt allt, och dessutom ska det ju vara bättre att ligga i skuggan, så jag stannade kvar. Det var riktigt mysigt! Så, nu har vi, som sagt, duschat av oss lite svett och gräs och ska snart ge oss iväg så jag kan handla lite småsaker hem.

Jag pratade med min favoritbror idag och nämnde att Julia snart vuxit ut alla sina kläder. Efter några minuter ringde han upp och sa att vi ska till Ullared när han gått på semester om en vecka. Men då får jag inte köpa kläder bara till Julia, utan till mig också! Kunde det bli bättre? Han är allt bra, min bror. Tror jag har den bästa!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0