28 juli 2010 - Blind

Det blev ingen riktig rush med städningen igår. Märktes att det bara var för att det var tvungen, inte för att jag kände för det. Men köket, badrummet och sovrummet fick sig en omgång. Vi väntade med vardagsrummet till sist eftersom vi la massa smutsiga kläder på golvet där för att sortera. Men det blev liksom aldrig av. Jag hade ingen lust alls pga det nackonda och jag vill inte tvinga J att göra allt själv. Dock ska vi tvätta resten av kläderna i morgon och då finns det en stor chans att även vardagsrummet blir rent!

Julia somnade åh så tidigt igår! Klockan 20 redan, då hon var så trött att hon knappt orkade hålla ögonen öppna. Dock vaknade hon innan 06 idag. Inte en chans att jag går upp innan 06! Jag gick och fixade välling och efter hon ätit la jag tillbaka henne i sängen och hon somnade, liksom jag, om igen. Sedan vaknade hon efter 09, men jag är fortfarande lika trött och kunde sovit i några timmar till känner jag!

Mina glasögon gick sönder igår! Julia har ju fått tag på dem och hunnit dra rätt så bra i dem innan jag tagit dem ifrån henne, så igår när jag skulle tvätta dem gick ena bågen av. Inte bra alls! Inte för att jag har så jättestora synfel men när jag vant mig vid att ha glasögonen på mig så blir jag så himla trött i ögonen när jag inte har det. Får gör som farmor gjorde när ett av hennes barnbarn (Gissa vem...) slet av en båge från hennes glasögon; Sätta dit ett snöre som en ögla att sätta runt örat. Snyggt!


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0