26 juli 2010 - Nynattad

Nu sover min lilla trötta Humla. Hon var så jättetrött nu att ögonen nästan gick i kors, vilket är alldeles förståligt då hon varit vaken i kanske 5 timmar och det har varit massa lek och stoj nästan nonstop. Det blev lite tidigt, men det får vara okej. Rutinerna är i alla fall nästan på plats igen. Det gick smidigare än vad jag trodde och jag tror det var en bra idé att inte låta henne sova så länge igår. Nu väntar snart en sen middag för oss andra och jag tror inte att jag kommer sitta uppe så länge ikväll. Får försöka samla energi tills städningen imorgon. Måste verkligen få tummen ur innan det blir alldeles för hemskt här! Men det tar emot pga jag rivit sönder ett par av mina nagelband helt och hållet så det gör fruktansvärt ont så fort jag nuddar vid något, men det stoppar mig inte från att fortsätta riva. Jäkla stress, alltså!

Nu har socialen dragit av dubbelt igen, eftersom de inte "hann" dra av för bostadsbidraget jag fick i förra månaden. Så jag får ut ungefär ingenting den här månaden och efter att ha betalat det som ska betalas så är det helt pankt här. Är så less på det här nu att det inte finns ord för det! Längtar så tills jag kan börja arbeta/plugga igen så jag får en mer bestämd inkomst.

Julia har i alla fall varit en ängel idag. Knappt något gnäll alls, bara en massa klingande skratt så jag blir alldeles varm och glad i hela kroppen. Hon är en riktig underhållare den där ungen! Finns få som får mig att skratta på det viset hon gör, och jag tror inte ens hon försöker eller förstår det. Hon blir alldeles överlycklig när hon får ligga naken, och nu när hon är lite äldre så läcker det inte lika fort som det gjorde förr. Därför vågar jag låta henne ligga naken i sängen längre stunder (vi har bara ett lakan så det är dumt om det blir nerkissat..) så när blöjan åker av ligger hon och skuttar på rygg och ser bara helt lycklig ut.



Munpruttarn


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0