25 juli 2010 - Adjö aptit...

Ja, nu kom den, som ett brev på posten. Aptitlösheten! Förstår inte vad den beror på men titt som tätt dyker den upp och kan hålla i sig i flera dagar. Flera hemska dagar för de flesta i min närhet då jag blir en riktig tjurskalle när jag inte äter, men bara tanken på mat får mig att skrynkla på näsan, oavsett om jag är hungrig eller inte.
Min faster sa för några årsen att det kan bero på magkatarr, och det har jag ju haft problem med från och till i flera år. Och dessutom har jag ju tydligen magsår också, som jag dock inte känt av på ett bra tag. Tack och lov!

Jag fick i alla fall i mig lite sen lunch vid typ 14. Jag måste ju få i mig någonting, även om det sväller och smakar typ cement när det hamnar på min tunga. Det är bara att trycka ner det, annars kommer jag ju inte orka det som jag behöver orka. Blev i alla fall knappt något städat här idag heller. Disken är ren och slängt skräp, men det är mycket kvar! Vi har bestämt oss för att ta en ordentlig städdag på tisdag då vi har tvättid också. Då får vi gjort allt på samma dag.

Julias rutiner är borta! Jag är helt knäckt då jag var så nöjd med de vi hade. Så nu är det projekt "återbildning av vardagsrutiner" som gäller i den här lägenheten. Hon var inte hungrig förrän klockan var 14, alltså 2 timmar efter hon borde ha ätit alltså har allting blivit försenat. Hon åt strax efter 18 och somnade typ en halvtimme senare. Inte bra då jag vill försöka få henne i säng vid 21 och det skulle aldrig gå om hon sover länge på eftermiddagen. Jag lät henne i allafall sova till 19 och gick sedan och plockade upp henne. Kände mig jättehemsk och taken slog mig att det kanske är alldeles för tidigt för att inte låta henne sova som hon vill. Men jag vet ju också att allting är mycket trevligare här hemma när vi har rutinerna att gå efter. Så vi testar nu, och får se vad som händer i natt.
 


 

Den lilla orutinerade tjejen som jag avgudar så otroligt mycket!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0