14 juli 2010 - Ullared och Åsa

Igår var jag inte hemma på hela dagen. Andreas och Tessie kom och hämtade upp oss strax efter 08 och sen bar det av till Ullared. Vi gick där inne och plockade på oss massa saker i ca3 timmar. Träffade också på Britt, Sture och Johanna (faster, hennes man och dotter. Min kusin alltså...). Kusinen väntar barn och hade gått 20 veckor igår. På julafton kommer det vara fullt med bebisar! 2 alldeles nya (Johannas bror väntar sitt andra) och Julia. Hon kommer iofs nästan vara ett år då. Sen har vi Tilde och Annelie också. Kommer bli fullt hus!

När vi var klara åkte vi till huset i Åsa. Jag har inte varit där på nästan 9 månader, så det var roligt att få se förändringen där. Köket har blivit fantastiskt snyggt och mitt gamla sovrum har fått nytt golv. Välbehövt då det gamla var en 18 år gammal heltäckningsmatta som varit med om allt man kan tänka sig. Luktade nog inte så gott! Jag fick rota igenom massa foton och kläder och fick med mig massa skor hem. Mina sandaler från Brasilien som jag letat efter och typ 5 par andra skor. Några tröjor och byxor som legat där och min massagebänk. Så nu är jag "open for business"! :p
Plockade också med mig massa fotografier på familjen som jag vill ha. Har väl ingenstans att ställa dem i den här lägenheten, men när jag flyttar kan jag hänga upp dem på väggarna och då kommer jag ha mer möbler. Längtar så mycket till dess...!
Vi bestämde oss för att grilla så jag tog Julia på en välbekant promenad ner till Åsa centrum för att handla. Var så mysigt att gå där igen. Har saknat det! Medan Andreas stod i grillen passade jag och Tessie på att inviga diskhon. Med Julia! Det var så varmt så vi satte henne där och duschade av henne, vilket hon verkade tycka om. Hon var så söt så där hon satt och försökte fånga vattenstrålen. Sedan fick Julia gröt och satt sedan snällt i sin vagn medan vi andra åt.

Jag var så stolt över Julia igår! Under hela dagen gjorde hon inte ett missnöjt ljud ifrån sig. Under alla timmar vi gick runt inne på Ullared satt hon bara i vagnen och tittade sig omkring. Hon gnällde till lite då hon blev trött, men  när jag sänkte ner ryggstödet på vagnen somnade hon direkt. Vi var inne på en restaurang för att äta lite och runt omkring oss satt skrikande barn och panikslagna föräldrar. Men Julia satt i sin vagn och lekte med sin vattenflaska. Både Tessie och Andreas konstaterade att jag har en riktigt nöjd unge, och jag kan inget annat än att hålla med.
Först när vi var strax efter kyrkan påväg hem från Åsa började hon gråta. Hon var trött, klockan var ju närmare 20 vid det laget. Hon ville inte komma till ro ordentligt heller. Jag la Andreas tröja över henne och sjöng "Nu lilla Humla" och då somnade hon fort och sov hela vägen in. När vi kom hem stod Tessie kvar vid bilen medan vi andra bar alla saker in, så Julia kunde fortsätta sova en stund. När hon kom in vaknade hon, men somnade om direkt när hon fick sin nattvälling.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0