1 juli 2010 - Svartsjuk

Jag missade pendeln jag hade tänkt att ta igår, så fick vänta på nästa. Hann ändå in på bostadsförmedlingen då jag var där 10 minuter innan de stängde. Fick träffa en jättetrevlig kvinna och jag berättade att efter den 1 mars går mitt nuvarande kontrakt ut och att jag då vill komma ner dit. Hon tyckte det var bra att jag var ute i så god tid. Jag fick en ansökningsblankett om förtur som jag ska fylla i och lämna in. Senska jag börja höra av mig till hösten. Ringa och kolla läget ibland när det närmar sig. Hon trodde inte att det skulle vara några problem. Jag fick även med mig papper jag ska fylla i om att Julia ska börja på dagis. Känns jättekonstigt att det ska ske. Kommer inte vara trevligt! Jag kommer nog vara helt hysterisk.

När jag var klar gick jag till Kungsmässan och köpte lite presenter till lilla Elsa och hoppade sedan på bussen till Sara. Vi satt och pratade ett par timmar innan Anna och Jenny kom hem med Elsa. De hade varit på BVC innan. Jag tror aldrig jag sett en sådan liten bebis! En månad gammal (på dagen igår) och vägde fortfarande mindre än Julia gjorde när hon föddes. Väldigt nöjd och lugn bebis! Jag var imponerad av henne. Julia hade en dålig dag och var avundsjuk på Elsa när jag gosade med henne, så hon skrek, grät och betedde sig, men Elsa bara låg lugnt och tittade sig runt om. Log en hel massa, till och med åt Julia. Julia ville hela tiden ta tag i henne men jag var lite för nervös för att låta henne göra det. Hon är ju så himla stark i händerna och jag var rädd att hon skulle råka skada henne. Men Elsa brydde sig inte, hon bara log. Julia däremot blev förbannad när jag höll henne på anstånd. Att hon sovit alldeles för lite och var jättetrött gjorde ju inte saken bättre.

Det blev rätt så sent. Jag tog pendeln 22:47, vilket är nära 2 timmar efter Julias sovtid. Hon somnade så fort pendeln började rulla och sov hela vägen hem. Hon fortsatte med det när vi kom hem och jag kunde förflytta henne från vagnen till sängen och ta av henne kläderna utan att hon reagerade. Sedan vaknade hon inte förrän efter 08, och nu har hon somnat igen. Får ta igen den missade sömnen, min lilla flicka♥

Gårdagen var i alla fall alldeles jättebra och idag blir Julia 6 månader! Vilken milstolpe!!





Lilla Elsa



Julia roar sig med hoppgungan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0