4 januari 2010 - En bröstvårta fattigare

Har varit en fantastisk natt. Julia har sovit så fint och knappt skrikigt alls. Lite ljud för hon ju när hon är hungrig eller magen kniper, men det är inget att tala om. Jag har däremot legat halvvaken hela natten, dels för att jag tycker det är slöseri med något så fint om ingen tittar på henne, och dels just för att hon varit så tyst. Varit orolig att jag inte skulle reagera om hon blev hungrig osv.
Mina bröstvårtor, eller främst den högra, hade igår antagit en blå nyans. Såg lite ut som ett sugmärke och gjorde så himla ont att jag förvred mitt ansikte i hemskt underhållande miner varje gång jag skulle amma. Fick därför ge henne ur det vänstra hela natten. Fick också en liten gumminapp att sätta på vårtorna för att ge lite skydd. När jag vaknade i morse tycker jag dock att det var dags att ge lite stimulans till det högra också, och lade henne till rätta. Rätt som det var såg jag något rött i den lilla gumminappen och när jag tog loss den var hela vårtan nerblodad. Gjorde faktiskt inte ont alls, men det såg hemskt ut. Har i alla fall fått börja pumpa mjölk ur den sidan. Jag har i alla fall turen att ha världens med förnöjda bebis. Ett bröst räcker så bra för hennes måltider, sedan sover hon som en stock i 3-4 timmar!

  
:D

Kommentarer
Postat av: Hanna

Vad läskigt :O

När får man se bilder på miraklet? =)

2010-01-04 @ 12:55:54
URL: http://haneys.blogg.se/
Postat av: Ann-Louise

Aj aj aj!! Jag får sådana minnen när jag läser detta! Hade likadant med Julia. INGENTING jag gjorde hjälpte...det var bara att bita ihop! Uppmuntrande va!!??? :)

Kram kram

2010-01-04 @ 21:21:08
URL: http://www.alab-snorochglamour.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0