31 januari 2010 - You came in with a breeze, on sundaymorning...

Hade jättetrevligt igår! Först körde Mickans mamma och pappa henne hit och vi satt och pratade i soffan och gosade med Julia. Hon sov för det mesta. Sedan åkte vi in till stan allihop och gick runt där. Mickan handlade kläder till Julia på Zara. En body och en jättesöt klänning som hon ska ha till sommaren. Så dit längtar jag jättemycket nu! Johnny och jag hade knappt hunnit äta något under dagen så vi gick till ett cafe och käkade lasange. Sedan satt vi där resten av tiden innan Mickan skulle med pendeln. En helbra dag, trots smärtande bröst och huvudvärk. Jag köpte ett paket panodil Zapp innan vi åkte hem och tog 2st, sedan ställde jag mig i en varm, varm dusch igen och var klar lagom till att Julia ville äta. Så jag gav henne det onda bröstet och hon sög länge och man hörde hur det klunkade. Kom nog en hel del kan jag tro. Det släppte en del och slutade vara lika spänt, men det är ju inte borta än. Har funderat att prata med BVC imorgon om man på något sätt kan stanna av mjölkproduktionen helt i brösten, för jag börjar bli less på att ha ont. Det förstör så mycket och jag mår dåligt i hela kroppen när det händer.

Det var svinkallt när vi åkte hem på kvällen. Jag frös så det gjorde ont trots att jag hade två par byxor, två par strumpor, fyra tröjor + skor, jacka, halsduk, mössa och vantar. Hade så ont i min kropp att jag trodde jag skulle börja gråta. Dessutom var det kallt i lägenheten också, så jag satt mest och skakade här inne med. Men jag tror att jag frös så våldsamt pga bröstet. Jag hade ingen feber, men det var ungefär samma symptom. Det var som frossa liksom. Så fort jag rörde på mig så rös hela kroppen, vilket gjorde ännu ondare. Men det blev bättre efter att Julia hjälpt mig att tömma ut lite mjölk. Hon är så duktig så, min lillkicka :D

Johnny och jag skulle kolla på film när vi kom hem, men jag missade större delen av den eftersom Julia var väldigt upprörd. Jag bytte blöjan på henne när vi kom hem, då den var full med kiss. Hon var så lugn och fin hela tiden, tills jag var färdig. Då började hon illtjuta och det blev bara värre och värre. Till slut skrek hon så hon inte kunde andas och jag var på god väg att få panik. Det blir ofta så när hon ska bajsa nu för tiden. Tror det är lite hårt för henne, så det blir jobbigt. Så fort jag fick bort blöjan lugnade hon ner sig dock och somnade på mig.
Johnny åkte en stund till Majorna strax innan 22. Han har inte varit ifrån mig en kväll sedan Julia föddes så jag tyckte det var okej. Jag och Julia gick och lade oss typ direkt efter. Jätteskönt att komma i säng tidigt. Var ett tag sedan jag sov innan 23.

Idag kommer pappa hit en sväng. Han ska hjälpa mig att fylla i ansökningspapprena för föräldrapenning. Jag förstår inte varför allt ska vara så himla komplicerat. Blir tokig!! Sen skulle ev. min gudmor och morbror komma på besök också, men jag har inte hört någonting, så vi får se om de dyker upp under dagen eller inte.


Nu ska jag göra, typ, ingenting alls en liten stund!
Hejsvej!!


Kommentarer
Postat av: Hanna

Har Mickan också stor mage nu? =)

2010-01-31 @ 11:42:00
URL: http://wordsbyme.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0