14 januari 2010 - Tuttebesatt

Så himla skönt att jag fått fixat mina bröst nu, alltså, för utan dem hade Julia aldrig varit lugn. Jämt, speciellt på kvällarna, ska hon ligga vid bröstet och antingen äta eller snutta. Så länge det håller henne lugn är det helt okej för mig. Inte så ansträngande förutom att jag blir så himla låst. Blir ju fast i soffan liksom. Tur att Johnny inte har något emot att springa ärenden för mig och hämta dricka, mat, kuddar osv.
Gårdagens kväll var något mildare än kvällen innan. Hon grät och var gnällig, men gallskrek inte lika länge och mycket. Kom i säng runt 02:30, då hon somnade, såklart, med mitt bröst i munnen. Jag har märkt att hon sover väldigt bra i sin insatts till vagnen, då det blir lite trångt där, vilket hon är van vid efter att ha legat i min mage. Men när hon somnar vill jag inte flytta på henne eftersom hon vaknar då och ska ha tutte igen. Det är ju svårt att amma henne när hon ligger där också. Antar att hon får ligga i sängen bredvid oss ett tag till.
Jag undrar hur kvällen blir nu. Julia fick ur sig sin första bajs på 2 dagar, och det var redigt med skit. Blöjan vad överfull och det var bajs i filten, och upp på både mage och rygg på bebisen. Hon såg tämligen nöjd ut efter ha fått ur sig det. Jag var ju igår och handlade semperdroppar på apoteket som hon ska ha 1ggr/dagen 5 droppar/ggn. Hon har fått det sen igår och det ska hjälpa mot gasiga magar. Köpte även te med färnkål som ska lugna magen som jag druckigt några koppar utav. Har även ett Julia några droppar på en tesked, då hon i affären sa att man kunde göra det. Vi får se ikväll hur det funkar hittills.

Har äntligen hunnit med att diska idag. Julia brukar somna om ganska bra efter första målet och sover utan avbrott i minst 3 timmar, så jag passade på att fixa köket. Kändes otroligt skönt att äntligen fått gjort det. Nu är lägenheten ren, då Johnny städade hela medan jag låg på BB för andra gången. Tydligen ska han städa om den idag då han har en kompis som kommer hit imorgon.

Jossan skrev att jag har blivit en sån där "hemsk mammabloggare" ;) Och visst har jag det. Har inte så mycket annat att skriva om, då mitt liv nu kretsar runt det här lilla livet. Man förändras nog rätt mycket när man blir förälder, hurvida man planerar att göra det eller ej. Nu har hon i alla fall somnat i mitt knä, min lilla Skrutta :D



Hej så länge :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0