7 februari 2010 - Myspyshelg

Spenderade hela lördagen med Jossan och det var nog den mysigaste lördagen på länge. Var orolig när Sara flyttade eftersom hon är den jag alltid umgås med utan att umgås särskilt mycket. Vi kan vara i samma rum utan att behöva prata eller socialisera med varandra överhuvudtaget. Känns skönt när det är så avslappnat och jag visste inte vem jag skulle göra det med nu, men igår påmindes jag om hur avslappnad jag känner mig med Jossan. Känns så bra, för då har jag någon jag kan oumgås med några mil närmare än stockholm.
Iofs har jag kommit så mycket närmare många av mina vänner under tiden jag var gravid och nu efter att Julia föddes. Mickan har jag absolut kommit närmare och jag är så glad över att vi hittat tillbaka till varandra. Att vi får barn så tätt är med största sannorlikhet en bidragande faktor. Min vänskap med Madde och också blivit starkare nog mycket för att vi bor närmare varandra nu och därför kan träffas oftare. Det hjälper ju en del. Madde är verkligen en klippa i stormen! På tal om klippor så har vi Kajsa, som varit så himla hjälpsam och uppmuntrande under de jobbiga månaderna när Johnny var i Brasilien och jag bodde i Åsa. Hennes små överraskningar och presenter som kom på posten och de långa kvällarna vi satt och pratade på msn. Sen är det ju min kära Tilda i stora staden Stockholm. Tilda är Tilda och det har hon fortsatt med under hela tiden och hon skänker definitivt mitt liv glädjeglimtar med sina funderingar och dilemman. Love ya, guys ;)

Hur som haver, nu var det ju hemma hos Jossan vi var! Julia vaknade ganska precis när vi kom fram och det var matdags inte jättelänge efter det. Sedan blev det presentöppning, fick den sötaste lilla klänningen i rosa med bruna prickar på och ett par bruna leggins till det i storlek 62 så det blir perfekt till våren. Efter det serverades kladdkaka med massa grädde, och det smakade vill jag lova. I stort sett resten av helgen var vi plankade i soffan och tittade på gamla bilder på Jossans dator och skrattade gott år minnena som bilderna förde med sig. Efter middagen, som bestod av fläskfile, pasta, spenatblad och fetaost, blev jag jättegodissugen och det var ju trots allt lördag. Jossan erbjöd sig passa Julia medan jag kilade till Hemmakväll och tjackade lite karra. När jag nästan var tillbaka ringde Jossan och när jag klickade fram samtalet möttes jag av en iltjutande Julia och en stackars skärrad Jossan som bad mig skynda. De båda lugnade ner sig när jag kom! ;)
Påväg till godisaffären ringde min "substitutmamma" från när jag var liten. Hon bodde granne med oss och hade 3 barn som alltid varit som mina syskon. Hon hade berättat för minstingen, som inte är så liten längre, att hon blivit moster och trots att vi inte pratat sen midsommar visste hon direkt att det var jag. Jag pratade med dem samtidigt som jag plockade godis så det slutade med att jag fick med mig 1kg lösgodis. Sitter här och kämpar med det fortfarande!

Idag fick vi besök av morbror Andreas och moster Tessie. Andreas hade suttit och tittat på bilderna jag har på Julia på min facebook och börjat sakna henne. Han vill inte missa för mycket heller, och i den här åldern händer det så mycket. De kom hit och gosade och lagade mat. Kebab med pommes frites, supergott! Nu sover Julia sött i sin vagn, Johnny vilar på sängen och jag har datorn och TV:n för mig själv. Ska snart titta på Blåsningen och frossa i godis! Hoppas ni haft en trevlig helg!





Egobild på mig också idag :)




So long.


Kommentarer
Postat av: Michelle

Måste säga att jag trodde att Julia skulle få lite mer av Johnnys färg, men de kanske kommer med tiden.? Sköt om er!

2010-02-07 @ 23:19:19
URL: http://michellesmedman.blogg.se/
Postat av: Anonym

Blir glad när jag ser bilden på dig, du är så fin!

2010-02-10 @ 17:33:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0