4 februari 2010 - Torsdag. Thursday. Quinta-feira.

Torsdag hela dagen idag! Tänkte att det blir migrationsverket och försäkringskassan idag då det inte hanns med under gårdagen. Jag var på väg men hade bara en knapp timme på mig innan vi skulle vara på BVC så därför fick jag hoppa det. Ville inte heller ta ut Julia för mycket då hon var så snorig, men de sa på BVC att vissa saker måste man göra och det låter mycket värre än vad det är när de är täppta.
Var spännande på BVC, att få se hur mycket hon växt. Och det var ju en del får jag påstå. Hon väger nu 4,9kg och är 54,5cm lång. Hon har gått upp 1,2kg och växt 6,5cm sen hon föddes. Dessutom har hon utvecklat en liten dubbelhaka och massa goa fettveck, där all möjlig, inte så mysig, skit samlas. Kräkrester t.ex. Får hålla rent noggrant, vilket inte är så lätt eftersom Julia inte tycker om det och hon är stark och har en vilja att heta duga. Men mamma är rätt envis hon med!
Bm kollade också om hon följde med i blicken och det gör hon ju. Har hon gjort sen första veckan så det är ju inget nytt direkt, men det är ju bra mycket tydligare nu. Och le har hon ju också börjat göra. Hon är så duktig och följer kurvan alldeles utmärkt. Fick brev från Västra Götalandsregionen igår, adresserat till "Vårdnadshavare för FLB Hansson" (- flickebarnet). Det var en kallelse till barnläkaren angående Julias navelbråck. Stod ju i förra brevet "inom tre månader" och så får vi det redan. Ska dit på Onsdag i alla fall, så det ska bli intressant och se vad hon har att säga. Måndagen därpå ska vi till Bm i Majorna på efterkontroll och dagen efter det är det återträff med föräldragruppen på samma ställe. Så jag har att göra, men jag gillar det!

Madde var här och hälsade på igårkväll. Så himla mysigt att få lite besök ibland. Hon hade köpt en "Mitt första år" bok till mig att fylla i. Älskar såna där fylla i böcker, så jag funderar på att köpa massa olika. Haha...så onödig! Den var jättesöt och så fort hon hade åkte hem vid 21, satte jag mig och fyllde i den. Sen råkade jag somna i soffan igen. Vaknade när Johnny kom och satte sig bredvid mig. Jag upptäckte då att jag sovit med tungan klämd mellan tänderna. Smärtsamt!



Nu är hon hungrig!
Hejj!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0