19 februari 2010 - Pappas flicka

Julia somnade i mitt knä så jag testade att lägga henne i sin säng igen. Det gick lika bra den här gången, och hon sov där tills hon var hungrig. Flera timmar fick jag på mig att fixa en ny header till bloggen, som jag velat göra typ sen hon föddes men inte har haft tid till innan. Vet inte om jag kommer behålla just den här så länge, men den funkar ett tag i alla fall.
Nu ligger pluttan nymatad (och nyspydd) i sin vagn och tittar på sina leksaker. Man ser verkligen hur hon utvecklas och växer. Inte bara utseendemässigt utan även till sättet. Har även märkt att hon känner sig trygg i lägenheten, då hon nu klarar av att ligga ensam ett tag, så länge vi är i närheten. Den första tiden ville hon ligga hos mig, för det mesta. Men Johnny fungerade ibland också. ;)
Igår började hon försöka härma mig när jag pratade med henne. Jag sa "Ja-a" och då sa Julia "a-a". Lät jättegulligt, så jag var tvungen att testa igen, och hon svarade. Även idag på morgonen gjorde hon det. Jag älskar verkligen att se hur hon växer, min lilla Skruttunge! :)

Johnny har fått mersmak för döttrar. Han ville så himla gärna ha en pojke när jag väntade Julia och när det blev en tjej såg han helt ställd ut. Vi var ju så förberedda på en pojke och även jag blev en aning överraskad. Men så fort vi fick med henne upp på BB och låg där och gosade med vår nya lilla flicka förändrades hans önskan drastiskt och hon var precis vad han hade velat ha. Härom kvällen satt han och gosade med henne medan jag gjorde mig redo för kvällen. Helt plötsligt tittar han på mig med ett barns ögon och säger "Jag känner mig så glad när jag håller i henne. Hon är det vackraste jag sett! Jag har aldrig känt såhär förut..." och jag förstår precis hur han menar. Hon ger en så mycket glädje oavsett vilket humör hon själv är på. Sedan fortsatte han "Jag vill ha fler flickor. Två till! Kanske en pojke." Så roligt att höra från någon som praktiskt taget gick och blev religiös när jag plussade bara för att kunna be till De högre makterna om en pojke.
Han vill gärna att nästa barn ska komma så snart som möjligt, och tyckte inte alls att det var nödvändigt med något preventinmedel. "Don't worry about that..." sa han och blinkade åt mig med ena ögat. Men där var det stop! Visst, även jag ser fram emot nästa tillskott, men just nu är jag väldigt nöjd med Julia och vill ge henne den tid hon behöver och även hinna få ordning på ekonomi samt uppehållstillstånd innan vi ens börjar planera för barn nr2. Och det tycker ju han också när han tänker på det.

 

           


Hejdå.
  

 


Kommentarer
Postat av: Hanna

Fin headern blev :D

2010-02-19 @ 13:12:30
URL: http://wordsbyme.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0