16 december 2010 - Tyst

Här är det tyst! Julia sover och J är på Capoeiraträning. Kan till och med höra grannarna prata, vilket jag inte gör ofta. Jag har börjat gilla tystnad! Det är avslappnande!

Idag har det bara varit tvätt och städ. Har väl kanske inte städat så mycket som vi borde, men köket och vardagsrummet är i alla fall rent. Bytt till nytvättade sängkläder också, så det ska bli skönare än vanligt att krypa ner i sängen sen.
Julia har varit sitt vanliga, härliga jag hela dagen. Hon var lite trött och medtagen på morgonen, men runt 11 var hon uppe och sprang som vanligt. Hon bara ramlade in i sina vanliga rutiner, dessutom. De har ju varit lite ruckigt med det där efter att ha varit borta hela helgen, men idag höll hon sig vaken till efter lunchen och sov en bra stund då. Nära 3 timmar! Sedan har hon varit vaken och hållit mig sysselsatt till klockan var runt halv åtta. Då somnade hon utan problem med sin välling och gosefilt! Gick nästan lite för lätt, så jag förväntar mig en jobbig natt! ;)

Imorgon ska vi ner till Kungsbacka och hälsa på Mickan, Mira och Andreas i deras nya lägenhet! Jag och Julia åker först för att flickorna ska få leka lite, och sen kommer J, Madde och hennes Mr.D några timmar senare. Ska bli jättemysigt och kul att få träffa Mads man. Känner på mig att det kommer bli en jättetrevlig dag+kväll!



Kommentarer
Postat av: Isabell

Åh hoppas ni hade det trevligt igår eller så klart ni hade :).

Åh snart är Julia ett år, galet fort allt går. Hon är en riktig liten kämpe precis som sin mamma. Många kramar till er

2010-12-18 @ 06:33:07
URL: http://Blogg.mama.nu/isabella

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0