20 augusti 2010 - Nytt

Svängen på stan blev inte så jättelång. Vi åkte hemifrån strax efter 11 när Julia hade sovit färdigt och när vi kom in var det dags för Julia att äta. Jag hade gett henne ett litet färdsnack i form av hennes allra första leverpastejssmörgås, vilken hon proppade i sig med god aptit på ca 5 min.
Vi började med att kolla runt på Cubus. Där har de ofta väldigt söta barnkläder i bra kvalitet och till ett överkomligt pris. Men just idag var det ingenting som föll mig sådär i smaken, så jag gick vidare till H&M. Jag köpte inga klader till henne, men fick med mig en ny filt. Rosa med Hello Kitty motiv på. Jag har aldrig direkt gillat Hello Kitty, men nu har jag helt plötsligt börjat fatta tycke för den lilla katten och köper hem mer och mer till Julia med denne som motiv. Sen köpte jag också en likadan rosa kanin som jag köpte sist men som Julia kastade bort efter 5 min, och små gummisnoddar till hennes hår. Ska försöka få upp en liten tofs nån dag.
Efter detta åkte vi hem till J som var i full gång med diskningen. Nu ska jag snart åka och handla hem lite mat och sedan ska jag hjälpa till med resten av städningen som är kvar!



Kommentarer
Postat av: tilda

När skall du och Julia dansa till Pata pata?

2010-08-20 @ 18:54:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0