9 april 2010 - Fredag hela dagen

Trots att jag inte har något arbete eller skola att gå till på veckodagarna älskar jag när det blir fredag och helgen är på ingång. Jag tar ledigt från all oro och tänk över andra saker som måste göras, eftersom under helgen finns det inget jag kan göra, så jag kan släppa det.

Sara skulle möta upp mormor på Kortedala torg igår, så vi tog sällskap dit då jag ändå hade några ärenden att uträtta där. Jag lämnade tillbaka filmen vi hade hyrt kvällen innan och passade även på att lämna in pappren till socialen. Första gången på länge de kommer in i god tid. Brukar alltid komma på det flera dagar försent. När jag hde gjort det gick jag till Arbetsforum för jag ville träffa någon att diskutera möjligheterna att börja studera på distans under mammaledigheten. Vissa dagar blir verkligen långtråkiga och det skulle vara skönt att ha något att göra. De hänvsidade mig till Lärocentrum på andra sidan torgert, så jag traskade dit. När jag kom dit förklarade kvinnan som jobbade där för mig att de inte hade några vägledare där, utan jag skulle åka in till huvudkontoret på Rosengatan. Jag åkte inte dit igår, får ta det en annan dag. Har till den 3 maj på mig att anmäla mig så det är ju inte jättestressigt. Hinner ta itu med saker som har lite högre prioritet innan.

Vad som händer ikväll är oklart eftersom vi inte har några pengar. Vi brukar ju hyra film till fredagskvällarna, men vi får väl hitta på något annat. Har ju en del filmer hemme och dessutom går "Batman Begins" ikväll, och den är ju helt klart en okej film att ha fredagsmys till. Sen har vi ju yatzyt! Är glad att jag har en pojkvän som tycker lika mycket om att spela spel som jag gör!



Gosar med en nyvaken Julia


Ses.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0