20 april 2010 - Tristess...

Julia sover och Johnny är på capoeiran för att dansa/sparka av sig lite energi. Jag sitter i soffan och sliter mina framtida ligg/sitt sår och lyssnar på Desperate Housewives, som visst precis slutade. Har aldrig varit direkt förtjust i den serien.
Jag är uttråkad. Bloggar typ alltid när jag är uttråkad fast jag har verkligen ingenting att blogga om. Tur att man är ett ordbajsfan!


Idag är det 18 dagar kvar tills Johnny åker hem. Det känns, konstigt nog, rätt okej. Ibland när jag tänker på det känner jag mig rädd och ledsen, men jag har bestämt mig för att försöka att inte tänka på det. Förra gången han var här började jag lipa 4 veckor innan han åkte. Vill inte förstöra den sista tiden med att gråta bort den, men jag vet att jag kommer lipa som en gris när den dagen kommer. Men jag vet också att det är ett måste för att han ska kunna bo här, och nästa gång han kommer så kan han stanna. Vi vet ju dock inte när det blir. Förra gången hade han en biljett tillbaka, det har han inte nu, så jag har inget att räkna ner till. Det kommer kännas jättejobbigt! Förhoppningsvis behöver det inte ta så lång tid för allt att bli klar, men minst tre månader räknar jag med. Skönt att det är under sommarmånaderna i alla fall. Jag kommer ha massa saker att göra, träffa massa kompisar och ha Julia såklart. Ska spendera mycket tid med Mickan, har jag bestämd och förhoppningsvis är huset klart så jag kan övernatta där nere och få lite semester från staden.
Dessutom kommer Madde och bor här efter Johnny åker, så jag kommer ju inte vara ensam, vilket är skönt. Hon kommer kunna distrahera mig från att bara sitta i soffan och sakna honom!♥



On top off Mama :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0