20 april 2010 - Hur fort ett år har gått

Den 20 april 2009 är en dag jag alltid kommer att minnas. Att det har gått ett helt år sen dess är helt otroligt. Så mycket som har hänt sen dess! Det var alltså den dagen jag upptäckte att det växte ett litet liv inuti mig. Jag var i vecka 5 då. Vi hade köpt testet kvällen innan (i Brasilien har apoteket nattöppet) och jag skulle ta det med morgonkisset. Jag förstod dock inte testet eftersom allt stod på portugisiska. Det enda jag förstog var att jag skulle vänta i 5 minuter. Men om jag skulle vänta med stickan i kisset eller doppa den och låta den ligga i 5 minuter, men jag resonerade så att det inte spelar någon roll. "Det kommer ju vara negativs i alla fall..."
Så jag ställde stickan i glaset med kiss och tog sedan en dusch. När jag tittade på stickan och upptäckte att det var två rosa sträck istället för bara ett, som jag hade förväntat mig, stannade hela världen i några sekunder. Sedan sprang jag halvnaken genom hela rummet och väckte Johnny med ett positivt gravtest framför ögonen.
- God morgon!
Han tittade länge och väl på testet och instruktionerna innan han till slut konstaterade att jag faktiskt var gravid. Vi var båda rätt ställda och satt, han i sängen och jag på golvet, och bara glodde på varandra och testet för att försöka låta det sjunka in. Sedan fotograferade jag stickan och gick för att ringa pappa!

Det var vårt första "kontakt" med Julia. Dagen vi fick veta att hon existerade och var på väg för att förändra våra liv för all framtid. Jag var rädd och nervös, men samtidigt lyckligare än jag någonsin varit innan. På stranden dagen efter viskade alla och alla mina vänner log och skrattade när de såg mig och jag älskade det! Det bekräftade bara det jag själv kände; Att jag var speciell!




Det speciella ♥♥♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0