15 april 2010 - You are my sunshine

Natten var lugn, tack och lov! Var så rädd att bli dålig igen att jag till och med kunde känna smärtan och innan jag gick och la mig. Jag stretchade och Johnny masserade min rygg litegran innan jag somnade, och det verkade hjälpa. Jag sov bra och hade knappt ont när jag vaknade. Jag känner ju att jag fortfarande är stel, men inte på ett smärtsamt sätt. Det får bli vetekudde och stretchning regelbundet nu, så kanske det blir bättre. Pappa har lovat att försöka hjälpa till ekonomiskt så jag kan gå och få massage i alla fall ett par gånger i månaden. Behövs ju...

Vi käkade örtkyckling och wokgrönsaker när Johnny kom hem igårkväll. Vi är båda helt besatta av broccoli, konstigt nog. När jag var yngre avskydde jag broccoli mest i hela världen. Min mamma älskade broccolipaj och när hon gjorde det stank det i hela huset. Det luktar ju inte särskilt gott! Men de senaste åren har jag skaffat stort tycke för det. Johnny och jag nästan slåss om vem som ska få den sista broccolin.

Jag vaknade när Julia skulle få sitt nattmål vid 03, så jag låg vaken och pratade med Johnny ett tag. Han hade "läst i korten", alltså typ spått sig själv med sina pokerkort och berättade för mig hur framtiden såg ut. Han berättade för mig att allt kommer ordna sig till det bättre och att vi kommer att vara tillsammans länge, få tre barn till, bo i hus och ha en bil och en hund. Låter helt okej, tycker jag. Vet inte hur mycket jag tror på att det kommer bli så bara för att korten säger så, men det känns ju definitivt lättare om man låtsas. Kanske det normala familjelivet jag längtar efter inte är så himla avlägset ändå!



Sunshine



Hej.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0