10 april 2010 - Sliten

Känner mig så lagom sliten idag. Vid 07:30 trampade jag mig fram i lägenheten som en halvblind oxe för att sätta Julia i sittern. Tv:n sattes på för att hålla henne sällskap medans jag klädde på mig och hämtade ny blöja etc. Efter någon kvart åt hon, men inte ville hon somna om, trots att hon var redigt sömnig. Jag slängde på oss ytterkläderna och strax efter åtta gick jag julaftonsgatan bort för att se vad som fanns "på andra sidan". Jag hamnade till slut vid Allhelgonakyrka, och tog ett varv inne vid ett bostadsområde för att sedan vända om och gå hem igen. Julia sov hela vägen, men vaknade så fort jag stängde porten. När hon väl somnade om igen gjorde jag det samma, fast ofrivilligt på soffan medan jag tittade på TV. Trots att det inte var så länge så lär det väl hjälpa lite gran under dagen i alla fall.
När Johnny vaknade åt vi "frukost". Klockan var efter 14:00 så det var nog mer sen lunch. Han stekte köttbullar och grillkorv och till det blev det makaroner. Johnnys favoriträtt med andra ord, och jag var hungrig så jag åt vad som serverades.
Jag har precis kommit hem från Kortedala torg där jag dumpade av Johnny som skulle vidare in till centrum. Jag handlade hem lite ägg och annat som vi behövde, och nu är det jag, Julia och en film som står på agendan. Tycker verkligen det är skönt att vara ensam!

Nu var det slut...:)



Vilar på mammas ben


Ses.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0