9 september 2009 - Falsk saknad?

    När jag hade designat klart Jossans blogg förut tog jag en liten promenad. Den blev tyvärr inte alls så lång som jag hade velat eftersom det går så skamligt fort från att vara lite mörkt till becksvart i den här årstiden och jag tillhör gruppen "Sjukligt-mörkrädda". Jag började tänka på Puck då. Min hund som dog för 2,5 årsen. När han levde var, vanligtvis, inte rädd. Och om jag skulle vara det brukade det alltid vara väldigt lugnande att ha honom där. Hade jag haft honom nu hade jag gå en längre promenad utan att vara rädd och dessutom ha sällskap på vägen.
    Men å andra sidan, de kvällar det spöregnar och åskan är i full fart är det jag som ligger hemma och trycker, livrädd, men överlycklig att slippa ta mig ut i det vädret. Då saknar jag inte hunden särskilt mycket, för han skulle ju ut i alla fall. Oavsett om solen sken eller om himlen var påväg att falla ner över oss så var ju byrackan tvungen att utföra sina naturbehov. Så summan av kardemumman; Eftersom jag bara saknar honom när det gynnar mig själv, är det falskt då?



 
    När jag kom hem bestämde jag mig för att måla naglarna. Har tänkt göra detta i flera dagar men har inte riktigt kommit till akt, men nu så skulle det bli av. Samtidigt som jag kände för detta ville jag relaxa min kropp i ett hett bad, så jag fick lite beslutsångest. Det slutatde med att jag körde med samma filosofi som Sara och jag gjorde när vi skulle göra sallad förra året "Allt som är gott separat, är gott ihop"! Det var det inte. Men i vilket fall som helst hoppade jag i badkaret tillsammans med nagellacken och bestämde mig för att måla dem i badet! 
    Det gick jättebra att måla, men det fanns andra saker som komplicerade det hela en aning. T.ex. att badkaret vibrerar när man sätter på bubblet, vilket innebar att vips vaps låg nagellacket och rann på badrumsgolvet. Sen har ju jag en tendens att bada väldigt varmt, och detta gjort att svetten rann på de delar av mig som inte var under vattnet dvs. ansiktet, armarna och brösten och uppåt. Sen tror jag inte att naglack torkar särskilt bra när det är så varmt, så när jag skulle ta mig upp hade det fortfarande inte torkat. Pga detta spretade jag på fingrarna som om jag hade frivillig reumatism när jag skulle vira handduken om mig. Fick måla om tre naglar när jag kom upp. Jag rekomenderar att göra en sak i taget, bada först, måla naglarna sen!


 

    Fick ett sms från Johnny förut. "Ring me" stod det. Det är bra, han försöker öva på sin svenska nu också. =) Han sa att han skulle komma till internet klockan 7 - Brasiliansk tid, vilket innebär klockan 12 Svensk tid. Han ville se magen idag, och det kan han väl få. =)

Så mycket mer var det väl inte...


Tjadå




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0