9 september 2009 - ...och på den tredje dagen...

    Jag måste verkligen ha varit helt slut igår. Vet inte vad klockan kan ha varit när jag somnade, men runt 01,10 kan jag tro och jag vaknade inte förren 11,30 och då för att jag verkligen behövde gå på toaletten. La mig faktiskt igen efteråt. I min kropp kändes det inte som om klockan var mer än 8-9 så jag blev ju förvånad när jag tagit reda på vad hon faktiskt var. Men jag la mig ändå tillbaka och vilade någon halvtimme innan jag bestämde mig för att jag var vaken.

    Mickan hade framkallat kort över internet och tydligen har de något specialerbjudande på fuji så man behöver bara betala frakten på 29kr när man beställer 100kort, och villl man ha fler kostar de bara 29öre/kort. Nu brukar jag ju aldrig tro på sånt här. Tror alltid att det måste finnas något krux någonstans, men eftersom hon gjort det och det visade sig vara okej, har jag sedan igår gått i funderingar att göra detsamma.


    Jag har inte så mycket att skriva eftersom min dag just har börjat. Ska nog gå och duscha och få i mig lite frukost så att jag blir människa igen. Sen får vi se om jag kommer på något roligt att skriva om!



(,¨)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0