7 september 2009 - Godmorgon

    Jaha, nu var det visst dags att kliva upp. Fast klockan är ju faktiskt över ett så det är ki inte jättetidigt. Måndag idag då. En alldeles ny vecka. En nystart! Inte för att jag tycker jag behöver någon nystart. En nystart behöver men när man går i skolan eller bantar eller dylikt. När man halkar efter eller fuskat mycket i veckoslutet, DÅ är det bra med en nystart. När man ändå inte gör någonting, är det ju rätt meningslöst slöseri med nystarter. Fast jag har faktiskt två saker jag ska göra den här veckan.

1. Skriva in mig på arbetsförmedlingen
2. Åka till barnmorskan

     Så imorgon blir det en tripp in till kungsbacka, varelse jag vill eller inte. Har ju inte jättelust att åka dit och sedan gå en skitlång bit för att ta mig dit arbetsförmedlingen har sin hemmaplan. Förr låg det på ett bra ställe, mitt i stans mitten. Och så flyttade de åt fanders utan anledning. Troligen finns det väl visst en anledning, men ingen jag vet om eller orkar gå in och spekulera i för summan kommer vara densamma i slutändan i alla fall; Det var dumt gjort!

    Nu på "morgonen" när jag vaknade av att pappa ringde, hade jag sällskap i sängen. Jag som var så säker på att jag hade gått och lagt mig ensam, bortsett från Fofinha då. Men hon ligger alltid på golvet när jag vaknar, så det var inte henne. När jag pratade med pappa började det klia sådär hysteriskt mycket på ryggen, och eftersom jag har kommit till en fas i mitt liv då mitt hår faller av(!!!) tänkte jag inte mer på det.
    Men snart krockade jag med en spindel som hängde i sin tråd från taket. Jag ryckte till lätt, men reaktionen var inte som den var förr. Jag kunde fortfarande andas, jag skrek inte och sprang inte ut ur rummet. Jag tog ett kuvert och skulle slänga ner honom på golvet; "Måste du vara i sängen...?" men det fick inte så bra, och det slutade med att jag råkade ha ihjäl honom i alla fall. Och det var inte med flit den här gången, men om det var planerat solsken och det nu kommer regn istället där ni är, typ i solariet eller nåt, så kan ni skylla det på mig!

   

<3
     
     


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0