6 september 2009 - Tillbaka på startlinjen

    Inte ens 3 timmar tog det. Trodde jag skulle ha att göra något längre än så. Kunde ju ha tagit en längre promenad, men det orkar jag inte riktigt med. Blir dunderandfådd och får värk i hela kroppen bara av de knappa 40 min det tar att gå Stenudden runt. Fick stanna till hemma i några minuter för att vila och fylla på med vätska innan jag fortsatte ner till Centrum. Efter det är jag nu kalastrött och skulle lätt kunna lägga mig ner och sova ett tag, fast det känns ju meningslöst. Ska iofs vila mycket, men sover jag nu kommer jag väl inte kunna sova inatt och det gör jag hellre. 


Solen Min skugga. Lite svårt att se hur den ska vara kanske, men det som putar i mitten till höger är i alla fall min tjockismage! =) Blomma med getingar på.

    
    Så nu har jag äntligen fått köpt mitt älskade godis och Coca Cola så jag känner mig ganska lugn och till freds med tillvaron just nu. Sitter alldeles nyduschad och helt ren med min påse från Karamell Kungen och petflaskan med "sörjan" som pappa kallar det. Livsviktigt kallar jag det :p

Godis! =D=D   COLA!! =D


Tänkte göra något riktigt stillsamt nu... 

 

 

Tchau so long!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0