6 september 2009 - Inaktiv och slö...

    Jag kom på att igår var det enda jag gjorde sitta i sängen med datorn i knäet. Förutom den lilla svängen ner till pizzan som jag tog med Andreas och Tessie, men den gjorde ju knappast mycket då vi åkte bil. Det finns en stor risk att idag blir likadan, men det tänker jag inte tillåta! Ska ta mig i kragen och gå ut på en promenad. Sen ska jag cykla ner till affären och köpa lite bröd och smör (...och godis). Efter det blir det ett varmt bad och när jag det är avklarat, DÅ kan jag sätta mig framför datorn, med ett gott samvete!

    Någon gång under dagen kommer ju Andreas också för att hämta upp sin lastbil och åka till jobbet. Gud vad helgerna går fort. Jag tänker ju inte på det särskilt mycket. För mig är ju alla dagar desamma. Men när jag umgås med Andreas eller pappa mycket en helg så inser jag hur korta de är. Jag brukade ju känna så. När jag gick i skolan eller jobbade. Saknar faktiskt den tiden då helgerna var speciella och man såg fram emot dem. Det är inte roligt att ha helg varje dag, tro det eller ej. Särskilt när det bara är jag som har det.

    Johnny kom aldrig till internet igår. Jag tänker inte kalla honom lat för det, för till skillnad från mig hade han varit uppe tidigt och jobbat hela dagen. När jag pratade med honom första gången slet han med surfvagnen. Han skulle köra upp den till garaget där den står parkerad över natten. Jag kan säga från egen erfarenhet, för jag har testat, att det är fruktansvärt jobbigt. Jag kunde knappt få stöden på vagnen upp från marken så den kunde rulla, så ser man Marco och Johnny komma körandes på den som om det var en liten skrinda!
    Vi pratade en liten stund på telefonen istället, och han sa att han skulle fixa ett brasilianskt kort till sin mobil idag och messa mig när han gjort det. Då kan jag ringa till honom för endast 0,95öre/min med mitt Comviq Amigos. Perfekt! :D

Promenad var det ja...

   


Tchau so long


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0